Vacature Financieel Medewerker Eindhoven

Vacature Financieel Medewerker Eindhoven

Als je een baan zoekt als Financieel Medewerker in Eindhoven, dan zit je goed bij Schaub recruitment. Wij zijn een bemiddelingsorganisatie gericht op onder andere financiële en accounting vacatures in de regio Eindhoven. Een vacature die veel voorkomt is die van Financieel Medewerker.

De Financieel Medewerker werkt vaak zelfstandig. De job biedt redelijke complexiteit op de administratie van een organisatie of bij een accountantskantoor. Het werk wordt uitgevoerd vanuit een kantoor. Eveneens zijn er regelmatig contacten buiten het bedrijf. De Financieel Medewerker moet beschikken over veel vakkennis. De Financieel Medewerker moet nauwgezet werken en kritisch zijn. Hij of zij dient te onderzoeken of de informatie correct, volledig en tijdig is.

Daarbij controleert de Financieel Medewerker de eigen werkzaamheden en die van collega’s systematisch. Hij werkt met concentratie eveneens als de situatie minder gunstig is. Hij heeft veel begrip voor cijfers overziet alle handelingen. Hij gaat makkelijk met financiële computerprogramma’s om, verdiept zich in het vak en beoogt zich te blijven ontwikkelen.

Een overzicht van de werkzaamheden van de Financieel Medewerker in Eindhoven zijn de controle en bewerking van de dagboeken, inkoopboeken, verkoopboeken, bankboeken, kasboeken, voert het debiteuren en crediteurenbeheer, beheert stamgegevens, maakt facturen en beheert de projectadministratie.

De noodzakelijke kennis van de Financieel Medewerker in Eindhoven omvat kennis van het grootboek en het rekeningenschema, boekingen, de balans en resultatenrekening, Administratieve Organisatie en Interne Controle, belastingen, kostprijsberekeningen en kennis van financieringen.

Heb je inmiddels interesse in de job van Financieel Medewerker in Eindhoven? Bel dan naar Schaub recruitment op 073-6872424. Mailen kan ook naar info@schaubrecruitment.nl. Onze medewerkers staan klaar om jou te helpen met jouw nieuwe baan.

Schaub recruitment is een recruitment organisatie die zich richt op banen in de Finance, Sales & Marketing, Supply Chain Management, Human Relations, Informatie & Communicatie Technology, Customer Services en Export.