Software Consultant Eindhoven

Software Consultant Eindhoven

Software Consulting sluit nauw aan bij advisering in de ICT of de techniek. Een adviesonderdeel volgens Schaub recruitment  dat gericht is op de advisering aan ondernemingen en instellingen in Eindhoven. Vooral hoe zij de Software het beste kunnen gebruiken voor ondersteuning van bedrijfsdoelstellingen. De Software Consultancy in Eindhoven richt zich ook vaak op implementaties. Schaub recruitment vertelt hier meer over deze Eindhovense arbeidsmarkt.

 

De Sofware Consulting situatie

De markt voor ICT diensten groeit ieder jaar. Vooral in de nabije toekomst verwacht Schaub recruitment snellere groei in Eindhoven vanwege Internet of Things (IOT), Business Intelligence (BI), Social Media en Digitale Analyse.

 

De Software Consultancy dienstverlening

In brede zin vallen diverse deelgebieden onder de Software dienstverlening. De  strategie, de architectuur, software implementaties, Enterprise Resource Planning, de integratiediensten, systeembuilding, analyse, security en management.

De  strategie gaat over prestaties en management, de initiatie van het ICTproject, dit kan tot een half jaar duren. Een voorbeeld is de Prince Business Case of het ontwikkelen van een visie op cybersecurity.

Bij Enterprise Resource Planning (ERP) implementatie diensten helpen de relaties bij het ontwerp, de implementatie en het management (ITIL) van ERP modules.

 

Pakketkeuze

Belangrijke consultancy is de keuze van een ERP softwarepakket. Voorbeelden zijn onder andere SAP, Dynamics of Oracle ERP oplossingen. Met behulp van systeem integratie worden dan weer specifieke oplossingen van derde software leveranciers (Add-Ons) gekoppeld. Uiteindelijk moeten alle delen gezamenlijk gaan werken als een geheel.

 

ICT Security

 Met ICT security  worden de risico’s, integriteit en compliance gemanagt. Deze diensten hebben de laatste jaren aan belang gewonnen.

 

Beheer van software

Dit richt zich op het management en de verbetering van het gebruik het onderhoud en het deleten van software. Onderscheid wordt veelal gemaakt tussen functioneel beheer en het technische beheer. Het laatste richt zich op benaderbaarheid en prestatie van het systeem.

Wil je meer weten? Bel Schaub recruitment op 073-6872424.