International Purchaser Eindhoven

International Purchaser Eindhoven

Zoek je een baan als Purchaser en woon je in Eindhoven? Heb je ook een HBO of WO opleiding met succes afgerond? Misschien heb je zelfs al de inkooptrainingen van NEVI gevolgd? Ontdek dan welke vacatures vacant zijn op de website van Schaub recruitment. Wij bemiddelen veel vacatures in de office in de hele regio van Eindhoven. Met name richt Schaub recruitment zich op commerciële, marketing, sales, purchasing en procurement vacatures.

De Internationale Purchaser in Eindhoven houdt zich hoofdzakelijk bezig met de inkoop van goederen, personeel of diensten bij internationale bedrijven. De International Purchaser Eindhoven voegt bovendien veel waarde toe aan de logistieke keten van de company. De International Purchaser heeft daarom een kort lijntje met zijn collega’s van de Supply Chain Management afdeling.

Als de afdeling inkoop groot genoeg is dan kunnen de purchasing taken verbijzonderd worden. Zo onderscheiden zich de taken voor de operatie, de tactiek en de strategie.

Wat doet de International Purchaser in Eindhoven zoal?

Hij voert het inkoopbeleid van het managementteam uit. Het beleid kan facilitaire diensten, gebouwen maar ook de productiemiddelen betreffen. Allereerst zal de Purchaser moeten vaststellen waaraan behoefte is. Hij moet prioritieten stellen. En niet te vergeten de financiële backing voor zijn aankopen. Het is vanwege die redenen dat de Purchaser goed voeling met de mogelijkheden en trends van markt moet houden. Soms is het nodig om de markt nog beter te doorgronden. Daarvoor laat hij gerichte onderzoeken uitvoeren door gespecialiseerde buro’s. Het doel is om de beste producten en diensten te selecteren voor de uitstaande vragen. Bij grote projecten is het niet ongebruikelijk om een aanbestedingsprocedure te starten. Het doel van de Purchaser is dan om goed te vergelijken offertes te ontvangen van vooraf geselecteerde partijen. Pas dan begint de tactische fase waarin de onderhandelingen worden uitgevoerd. Prijszetting is altijd een belangrijke constante!

Wil je meer weten over de vacature van International Purchaser in Eindhoven? Neem dan contact op met Schaub recruitment op 073-6872424.