Vacature Inkoper Eindhoven

INKOPER eindhoven

Ben jij woonachtig in de regio Eindhoven en op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging als bijvoorbeeld inkoper of inkoop assistent? Dan helpen onze recruiters jou graag bij het vinden van jouw droombaan! Schaub recruitment is onder andere gespecialiseerd in inkoop functies en werft regelmatig kandidaten voor onze opdrachtgevers uit de omgeving Eindhoven. Enthousiast? Lees snel verder!

Vacature Inkoper Eindhoven

Als werknemer op de inkoopafdeling heb jij een variërend takenpakket met veel verantwoordelijkheden. Je houd je continu bezig met het gehele inkoopproces en overziet alle bijbehorende stappen. Denk hierbij aan dagelijks contact met de leveranciers wat betreft de leveringen van (nieuwe) producten en samples, het afstemmen van de prijzen, facturen opstellen en de betalingen hiervan controleren, enzovoort. Daarnaast draag je actief bij aan de bedrijfsvoering door te zorgen voor procesoptimalisatie en efficiëntie. Zowel op strategisch, tactisch, als operationeel niveau. Tot slot neem jij de autorisatie van de inkooporders voor rekening, bewaak je de voortgang hiervan en verwerk je alle benodigde informatie correct in een geautomatiseerd softwaresysteem zoals bijvoorbeeld SAP.

Komen jouw communicatieve skills het beste tot hun recht in een dynamische omgeving? Weet jij nauwkeurig en overzichtelijk te werk te gaan? Beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en heb je affiniteit en/of ervaring met logistieke processen? Dan is een baan op de inkoopafdeling volledig voor jou weggelegd!

Voor meer informatie verzoeken wij je om de vacatures op onze website te bekijken. Wellicht bekleed jij dan binnenkort wel een nieuwe functie als inkoper of inkoop assistent bij een van onze opdrachtgevers in de regio Eindhoven! Schaub recruitment spreekt graag de mogelijkheden met jou door.

We horen je graag!

Je kunt ons telefonisch bereiken op ons vaste telefoonnummer 073-6872424 of een e-mail sturen naar info@schaubrecruitment.nl. Schaub recruitment helpt jouw graag aan jouw droombaan binnen de inkoop in de omgeving van Eindhoven!