Medewerker Marktonderzoek Eindhoven

Vacature Medewerker Marktonderzoek Eindhoven

Zoek je een baan in het marktonderzoek in Eindhoven? Heb je het HBO of de Universiteit afgerond? Bezoek dan de website van Schaub recruitment. En stuur een email naar info@schaubrecruitment.nl

De laatste jaren  is in Eindhoven het marktonderzoek steeds belangrijker geworden. Schaub recruitment onderhoudt veel relaties met ondernemingen in Eindhoven. Veel vacatures worden door Schaub recruitment ingevuld. Zowel op het gebied van de gegevens definitie als de analyse en tenslotte de coördinatie en het management.

Schaub recruitment vertelt graag meer over de vacatures die zich voordoen in Eindhoven.

In Eindhoven is het voor Marktonderzoek bedrijven belangrijk om zeer goede en gedetailleerde rapporten te produceren. De Eindhovense ondernemingen in de fabricage en de serviceverlening  hebben hoge verwachtingen van marktonderzoek. Eveneens moet de kwaliteit  steeds gaan toenemen. Nieuwe  management systemen zorgen voor meer inzicht in het hele proces.

Regelmatig wordt in Eindhoven gevraagd naar Junior Researcher. In een teamverband realiseer je de marketing insights. Je bent betrokken bij zeer verschillende onderzoeksprojecten. De baan is veelzijdig en uitdagend. Elke dag is anders. Je ontwikkelt en programmeert vragenlijsten, je zet veldwerk op en coördineert deze, daarna analyseer je de gegevens. Vaak gebruik je de tools van SAS en SPSS. Tenslotte presenteer je de resultaten met MS-Office tools zoals Powerpoint.

Een ander vacature in Eindhoven is die van Consultant Marktonderzoek. In deze functie voer je regelmatig marktonderzoek uit op de locatie. Op basis van de gegevens van het door het team verzamelde data realiseer je diepgaande analyses. Om deze analyses begrijpelijk te maken wordt verwacht dat je deze presenteert in duidelijke rapportages.