Inside Sales Eindhoven

Inside Sales Eindhoven

Schaub recruitment zoekt in Eindhoven per direct meerdere Inside Sales medewerkers. Eindhoven stikt van de commerciële organisatie. Dat komt omdat grote bedrijven er zijn gevestigd. Wie kent er niet de grote namen van Philips, Van der Leegte  en ASML / ASMI.  Volgens Schaub recruitment zijn er in Eindhoven, als centrum van de Kempen, meer dan 19400 banen voor Inside Sales medewerkers. De meeste daarvan worden ingenomen door  HBO en Universitair afgestudeerde jongens en meiden. In Eindhoven vindt je Inside Sales  posities in meer dan 88 % van het bedrijfsleven. Ondernemingen zijn zwaar afhankelijk van de Inside Sales mensen die vanuit het hart van de organisaties werken. Daarom zijn deze onmisbaar. Starters in de regio Eindhoven die een eerste baan zoeken zijn ervan verzekerd dat zij altijd kunnen beginnen in de mooie professie van de  Inside Sales professional.

Wat zijn de trends voor Inside Sales mensen in Eindhoven?

Zij resideren met veel plezier in de grote stad. De regio biedt alles wat een verwende jup nodig heeft!  Ambitieuze mensen die de wereld willen veroveren kunnen doorgroeien naar Accountmanager en Salesmanager. Ben al verder gevorderd in je carrière? Schaub recruitment bemerkt  dat Inside Sales professionals naar het expertlevel of de consultancy kunnen groeien. De finale job hangt ook af opleidingen en ambities.

Wie wordt de beste Inside Sales medewerker?

Je bent spin die centraal staat in vele activiteiten binnen het bedrijf en alle klanten. Met jouw communicatieve vaardigheden kun je veel bereiken. Je bent niet voor een kleintje vervaard, kunt goed argumenteren gaat goed om met stress. Omvangrijk zijn de acties die je voor de klanten uitvoert en de  nauwgezette afhandeling van papieren rompslop. Daarnaast bel en mail je veel met leveranciers.

Waarvoor ben je verantwoordelijk?

  • Relatiemanagement
  • Offertebeheer
  • Organisatie
  • Samenwerken
  • Advisering
  • Projectorganisatie
  • Resultaten
  • klantevredenheid

Neem contact op met Schaubrecruitment.nl. Eveneens bemiddelen wij in Eindhoven voor de Sales, Marketing en Logistiek.