Junior Sales Consultant Eindhoven

Junior Sales Consultant Eindhoven

In Eindhoven heeft de Junior Sales Consultant het voor het zeggen! In veel vacatures worden jonge of startende commerciële mensen gevraagd. De aanleiding – volgens Schaub recruitment – is de sterk groeiende economie in Techvalley Eindhoven. Misschien heb jij de aanleg en de zin om in de sales te starten? Mogelijk heb je al wat ervaring? Fijn als je ook al een HBO of  Universitaire diploma hebt? Professionals die willen doorgroeien van de commerciële binnendienst naar de buitendienst zijn ook favoriet. Reageer meteen op de actuele vacatures op de website van Schaub recruitment. Je vindt er vast jouw ideale vacature voor een Junior Sales Consultant uitdaging.

Waaruit bestaan de taken van de Junior Sales Consultant?

De Junior Consultant werpt zich met veel enthousiasme en energie op de kleine klanten. Hier kan hij zich bewijzen en snel doorgroeien naar het medior niveau. En een foutje heeft bij de kleine klant nog niet zo’n grote gevolgen. De goals liggen op zowel de korte als lange termijn. En al doende ontstaat een  beter begrip van de onderneming van de relatie en worden zijn adviezen doelgerichter. Een goede planning hoort bij de job van Junior Sales Consultant in Eindhoven. Daarin omschrijft hij de koninklijke weg naar optimale winst en klanttevredenheid.

De Junior Consultant in Eindhoven richt zich vaak op de nieuwe klantrelaties.  Hij trekt daarbij vaak op met de commerciële binnendienst. Zij leggen vaak de eerste contacten per telefoon of email. Na een korte kwalificatie maken zij een hand shake met de Junior Consultant. Hij adviseert en helpt de klant de juiste keuzes te maken uit het porfolio. Samen met de binnendienst realiseert de Junior Sales Consultant uit Eindhoven de best mogelijke proposities.

Wil je meer weten over de positie van Junior Sales Consultant in Eindhoven? Neem dan direct contact op met Schaub recruitment en bel ons op 073-6872424. Check ook www.schaubrecruitment.nl