Junior Sales Manager Eindhoven

Junior Sales Manager Eindhoven

In Eindhoven is steeds meer vraag naar de Junior Sales Manager. Schaub recruitment heeft in 2019 -veel meer dan in eerdere jaren- diverse vacatures voor Sales professionals in Eindhoven. Heb jij inmiddels ervaring in de sales en zoek je naar nieuwe vacatures in Eindhoven? Ben je misschien al afgestudeerd aan de HBO of de Universiteit? En heb je ook al wel eens op een call center gewerkt. Ook enthousiastelingen die willen doorgroeien van de commerciële binnendienst zijn zeer gewild. Op dit moment heeft Schaub recruitment de vacature voor een Junior Sales Manager in Eindhoven. Wil je meer weten bezoek dan onmiddellijk de website van Schaub recruitment.

Wat doet de Junior Sales Manager in Eindhoven zoal? De Junior Sales Manager is verantwoordelijk voor een aantal kleinere relaties. Zijn taak is het om met deze ondernemingen een commerciële relatie aan te gaan. Zijn doelstellingen liggen daarbij zowel op de korte als lange termijn. Voorts beoogt hij een steeds beter begrip van de business van de klant te krijgen, daarmee worden zijn oplossingen steeds relevanter. Van de Junior Sales Manager in Eindhoven wordt mede verwacht dat hij een account plan schrijft. Daarmee zal de Junior Sales Manager in Eindhoven een optimale profijtelijk relatie kunnen realiseren terwijl zijn klant erg blij met hem is.  End of the day zal een intelligente commerçant zijn activiteiten steeds beter plooien in vergelijk met de ambities van zijn relaties.

De Junior Sales Manager in Eindhoven is vaak gespitst op nieuwe relaties. Gesupport door het  Binnendienst accountteam doet hij zijn best tot aantrekkelijke proposities te komen. Hij adviseert, hij helpt kopen en hij helpt tot een goede afwikkeling te komen van de geplande leveringen. De accountmanager op de commerciële binnendienst ondersteunt bij de vormgeving en realisatie van de leveringen en de logistiek.

Meer info over de Junior Sales Manager in Eindhoven? Bel met Schaub recruitment op 073-6872424. Check ook www.schaubrecruitment.nl