Project Manager Eindhoven

Project Manager Eindhoven

Woon je in Eindhoven en zoek je al naar vacatures voor Project Manager in Eindhoven? Heb je mogelijk een opleiding met een IPMA of Prince2 certificaat behaald? Met jouw kennis en ervaring nodigen wij je uit een gesprek met Schaub recruitment. Neem snel contact met ons op met telefoonnummer 073-6872424. Of bekijk onze vacatures op de website www.schaubrecruitment.nl.

Op de website schaubrecruitment.nl vind je interessante uitdagingen voor Project Managers. De projecten zijn veelzijdige en variëren sterk qua aard. Vaak worden vacatures vermeld voor junior en medior Project Managers en Project Coördinators.

De Project Manager stuurt veel processen aan. Hij moet er daarbij voor zorgen dat het project conform planning loopt en binnen budget en tijd. Het is verstandig als de Project Manager al betrokken wordt in de planningsfase van een project. Hij voorziet als geen ander de mogelijkheden en constraints die aan een project voorafgaan.

De Project Manager staat altijd onder druk. Alles hangt af van zijn planning. Goede methodieken en hulpmiddelen kunnen hem helpen om omvangrijke en veelomvattende projecten te kunnen managen. Vaak heeft hij ook nog ondersteuning van een projectadministrateur nodig. Zijn terdege projectadminstratie helpt om de geldstroom goed te kunnen monitoren. De projecten van de Project Manager in Eindhoven zijn bij alle soort van bedrijven en instellingen. De soort en aard is mogelijk variërend van de installatiebranche tot de bouw of de ICT.

Wat doet de Project Manager in Eindhoven:

  • Is betrokken bij de totstandkoming van het project
  • Hij helpt mee om de voorwaarden vast te leggen
  • Hij accepteert de eisen van kwaliteit, kapitaal en tijd
  • Hij plant het project
  • Hij neemt personeel aan
  • Hij zorgt voor een goed projectverloop
  • Hij rapporteert regelmatig aan de opdrachtgever

Wil je meer weten over de job van Project Manager? Bel dan snel met de consultants van Schaub recruitment op 073-6872424. Zijn helpen je graag verder!