Salesmanager Eindhoven

Salesmanager Eindhoven

Ben je een echte sales? Wil je een stap maken en zoek je vacatures van Salesmanager in Eindhoven? Heb je een HBO of WO diploma? Op dit moment heeft Schaub recruitment veel vacatures in het Salesmanagement die interessant voor jou kunnen zijn. Eindhoven is booming met veel jobs en vacatures. Schaub recruitment als jobagent staat centraal in de dynamiek van Eindhoven. Schaub is als geen ander in staat om jou te ondersteunen met de zoektocht naar een mooie baan in Eindhoven.

De job van Salesmanager in Eindhoven is veeleisend! Je hebt veel Customercalls en maakt veel autokilometers. Je ontmoet veel klanten maar je bent ook vaak op de office. Handig is het als je goed tegen druk bestand bent en kunt werken tegen de klok. Je moet veel personeel aansturen en werkt veel samen met andere afdelingsmanagers, klanten en diverse collega’s. Je salaris kan flink oplopen! Je hebt een vast deel. Als extra krijg je een extra bonus afhankelijk van het verkoopresultaat van jouw team. Het variabele deel wordt betaald en loopt op afhankelijk van het aantal doelstellingen dat behaald is.

In de organisatie is de Salesmanager een belangrijke collega van de CEO. Samen bepalen jullie de tactiek en strategie van de company. Kansen en bedreigingen zijn dagelijks werk.

Een goede Salesmanager heeft een zware training gehad. Tenminste op het HBO of WO niveau. Met als richting de economische of commerciële vakken. Bovendien heeft de goede Salesmanager al veel praktijkervaring genoten als Accountmanager of vertegenwoordiger. De Salesmanager kan eventueel nog doorgroeien naar het General Management of het Entrepreneurschip.

Wie is geschikt als Salesmanager?

Je bent nergens bang voor! Je wilt altijd scoren. Je bent super commercieel en helpt graag anderen. Ook moet je anderen goed kunnen motiveren. Daarbij helpt jouw talent van effectieve communicatie, creativiteit en positieve houding! Bel Schaub recruitment op 073-6872424 als je meer wilt weten!