Vacature Accountmanager Eindhoven

Vacature Accountmanager Eindhoven

Zoek je een baan in Eindhoven? Ben je een starter en heb je het HBO Commerciële Economie met succes afgerond? Ontdek dan het mooie vakgebied van het accountmanagement! Bijkomend voordeel is dat het in Eindhoven barst van de commerciële vacatures. En Schaub recruitment kan jou van dienst zijn met de zoektocht naar een mooie job in Eindhoven.

Volgens Schaub recruitment is het vak van Accountmanager erg dynamisch waarbij je veel op de weg zit. Dagelijks bezoek je relaties terwijl je ook veel tijd doorbrengt op de office. Belangrijk in deze baan is dat je bestand bent tegen stress en kunt werken onder tijdsdruk. Daar staat wel tegenover dat jouw nieuwe baan erg divers is en dat je voortdurend met verschillende afdelingen, klanten en mensen werkt. Jouw salaris kan ook flink oplopen. Vaak ontvang je een vast salaris waarbij je ook nog een bonus kunt ontvangen. Dat variabele deel van het salaris is afhankelijk van de afspraken die met je management afspreekt en is vaak gebonden aan bepaalde prestaties. In de functie van  Accountmanager ben je onderdeel van de afdeling verkoop en rapporteer je aan de sales manager.

De Accountmanager heeft in veel gevallen een economische of commerciële training gehad. Je begint vaak in een trainee of assistent positie. Waarna je doorgroeit naar de functie van Junior Accountmanager.

Het takenpakket van de Accountmanager in Eindhoven omvat:

  • Je verdiepen in de materie van het product of de services.
  • Accountplannen maken op basis van jouw  analyse.
  • Zoeken naar nieuwe relaties.
  • Je commerciële  administratie en planningen goed bijhouden.
  • De lange termijn relatie met je klanten aangaan.

Welke eigenschappen heeft een Accountmanager nodig?

Je moet goed tegen stress kunnen! Verder ben je gericht op het behalen van je goals. Dan is het fijn als commerciële affiniteit hebt. Waarbij je graag service verleent. Tenslotte zijn goede communicatie, creativiteit en positie attitude van groot belang! Bel Schaub recruitment als je meer wilt weten!