Binnendienst vacatures Geleen

Binnendienst vacatures Geleen

Woon je in Geleen of in de regio Zuid-Limburg? Ben je commercieel en praat je graag met mensen? Dan kan Schaub recruitment jou zeker verder helpen met een nieuwe job als Klantadviseur Telesales, Klantendienst Medewerker, Sales Support of Commercieel Bediende. 

Als je een opleiding hebt gevolgd aan de Zuyd Hogeschool of de Fontys dan heeft Schaub recruitment voor jou diverse vacatures in Geleen.

Bedrijven in Geleen zenden Schaub recruitment regelmatig Binnendienst vacatures, voor de uitvoering van administratieve of office werkzaamheden om hun sales te ondersteunen.

Dus zoek je in Geleen naar een geschikte vacature op de Binnendienst maar weet je nog niet precies wat je wilt? Schaub recruitment beschrijft onderstaand een aantal belangrijke taken voor Binnendienst vacatures.

*je bent de spin voor de accountmanagers en de relaties.

*je administreert klantgegevens en de bezoeken van sales.

* je verzamelt de informatie voor de klant en zorgt voor een zorgvuldige offerte.

*je bent verantwoordelijk voor het contractmanagement en de offerteaanvragen.

*je beantwoordt de vragen van de klant en bedient de computer.

* je voert het creditmanagement uit en rapporteert over de betalingen.

*je bent betrokken bij de facturatie en zorgt dat deze bijgewerkt is.

*je maakt lijsten voor de directie met cijfers over de sales met de forecast.

*je adviseert klanten over de producten en diensten.

*klachten los jij keurig op.

*je werkt met MS-Word, schrijft officiële brieven, beantwoordt de correspondentie.

Mogelijk zijn er meer of minder taken zijn verbonden aan de baan van de Binnendienst vacatures in Geleen. Ben je geïnteresseerd geraakt? Wil je meer weten over deze vacatures? Bel dan met Schaub recruitment op 073-6872424 voor meer info.

Schaub recruitment is een bemiddelingsorganisatie voor Geleen en omstreken. Professionals met een HBO of WO diploma kunnen zich altijd melden. Wij verzorgen banen in de sales, commerciële binnendienst, export en talen, logistiek, supply chain management, finance en human relations.