Commercieel Medewerker Binnendienst Heerlen & Maastricht

Commercieel Medewerker Binnendienst Heerlen & Maastricht

Als je een baan zoekt in Heerlen of Maastricht dan biedt Schaub recruitment vele mogelijkheden. Schaub recruitment werft voor de regio Heerlen / Maastricht voor vacatures met betrekking tot Commerciële Medewerkers Binnendienst alsmede jobs in de Marketing, Export en Supply Chain Management. Zowel Heerlen als Maastricht zijn centraal gelegen in de Euregio. Daarom zijn zowel Heerlen als Maastricht interessante vestigingplaatsen voor vele ondernemingen. Onder andere bedrijven in de Logistiek en services kiezen vaak voor Heerlen. In deze regio maakt Schaub recruitment de inschatting dat 2600 professionals werkzaam zijn als Commercieel Medewerker Binnendienst. Te vermelden is dat de omvang vacatures voor de Commercieel Medewerker Binnendienst uitbreid naar circa 3000 FTE. Veel van deze jobs worden bezet door HBO afstudeerders. In zowel Heerlen als Maastricht vind je Commercieel Medewerker Binnendienst jobs in alle branches. Voor bijna alle ondernemingen betekent dat deze functie onmisbaar is. De aanvraag blijft erg groot naar Commercieel Medewerkers Binnendienst. Starters in Zuid-Limburg die commercieel en ambitieus zijn worden door Schaub recruitment aangeraden om een carrière te beginnen als Commercieel Medewerker Binnendienst.

Wil je werken in Heerlen en Maastricht?

De steden Heerlen en Maastricht bieden vele mogelijkheden! De omgeving biedt onder andere veel interessante bezienswaardigheden!  Zo kunnen ambitieuze mensen zich prima vermaken naast hun loopbaan. Ben je al verder met je carrière? Schaub recruitment adviseert Commercieel Medewerker Binnendienst employees ook om te zien naar advies functies. Beslissend voor een snelle carrière zijn de opleidingen en ambities.

Ben je geschikt voor Commercieel Medewerkers Binnendienst?

Je bent een goede communicator en gaat graag met mensen om. Je ziet het werk en pakt aan binnen de onderneming en bij de klanten. Jouw mogelijkheden brengen je heel ver. Je verzet graag stapels, levert resultaten en bent stressbestendig. Daarnaast houd je ook van administratie. Regelmatig heb je contact met afdelingen en bel en mail je veelvuldig.

Wat doe je de hele dag?

Belangrijk zijn de omgang met klanten, offertes, beantwoorden van vragen, helpen bij projecten, werken met collega’s en behalen van resultaten. Je maakt tevreden klanten!

Zoek je een baan in Heerlen of Maastricht? Reageer dan meteen. Bel of mail met www.schaubrecruitment.nl.