Proces Manager Geleen

Proces Manager Geleen

Ben je toe aan een volgende stap als Proces Manager? Ben je al betrokken geweest bij projecten in de Logistiek of Supply Chain Management? Ben je gevestigd in Geleen of in de regio? Oriënteer je je op vacatures als Proces Manager dan kan Schaub recruitment jou misschien van dienst zijn! Veel van onze vacatures zijn in de omgeving van Geleen. Zeker weten dat er een vacature voor jou bij zit!

Wil je weten wat een Proces Manager doet in Geleen? Hij is voortdurende bezig met de Supply Chain. Door kleine wijzigingen in de stromen of betrokken partijen probeert hij de supply chain sneller en/of goedkoper te krijgen. De supply chain kan geografisch enorm uitrekken van Nederland tot globaal verkeer.

De dynamiek in de supply chain vraagt om voortdurende alertheid en aanpassingsvermogen. Processen die eerder glad verliepen, zullen opnieuw moeten worden aangemaakt en in de praktijk getest. Indien veel stakeholders, internationale locaties en perishables in een Supply Chain proces zitten, wordt het echt spannend voor de Proces Manager. En bij alles wat de Proces Manager doet spelen de kosten een belangrijke rol.

Wat moet de Proces Manager allemaal kunnen? Hij moet goed kunnen praten, overwegingen maken en kunnen overtuigen. Hij moet anderen goed kunnen motiveren, pas dan worden processen goed uitgevoerd.

Pas als de processen goed landen en worden geaccepteerd in de organisatie is de Proces Manager in Geleen succesvol. Tenslotte hebben zijn veranderingen veel effect op de winstgevendheid van het bedrijf.

De uiteindelijke positie van Proces Manager kun je bereiken door ervaring of opleiding. Gedegen opleidingen voor de Proces Manager zijn Supply Chain Management en de Bedrijfskunde. Zowel in Geleen als Maastricht zijn diverse instellingen waarvoor gekozen kan worden. Aan te raden zijn HBO studies, eventueel Masterstudies aan de universiteit.

Heb je inmiddels zin in de baan van Proces Manager in de Supply Chain in Geleen? Bel dan met Schaub recruitment op 073-6872424.