Supply Chain Manager Geleen

Supply Chain Manager Geleen

Volgens Schaub recruitment  is Geleen een buitengewone locatie voor Supply Chain Management kandidaten. Dus ben jij een Supply Chain Manager met veel ambities maak dan opnieuw de keuze om de diepte in te gaan als kenniswerker of een management functie. De gemeente Geleen voorziet in vele vacatures. Geleen heeft niet voor niets een centrale positie voor het buitenland zoals Frankrijk en Spanje. Vanwege deze optimale ligging is Geleen een gedegen uitgangspunt voor fysieke logistieke bedrijfsactiviteiten. Geleen heeft vaak meer dan tien vacatures  voor Supply Chain Managers. Als jij wilt veranderen van baan en nog zoekt? Schaub recruitment kan jou van dienst zijn! Veel Supply Chain Management personeel heeft in Geleen versnelling in de loopbaan kunnen realiseren door Schaub recruitment!

Meestal heeft de Supply Chain Manager een HBO of universitaire studie afgerond. De ideale Supply Chain Manager in Geleen beschikt over communicatieve skills en redenatievermogen. Sommige Supply Chain Managers hebben een training in logistics gedaan. Andere zijn bedrijfseconomisch opgeleid.

Inhoudelijk is de Supply Chain Manager verantwoordelijk voor het beleid, het personeel, de goede samenwerking, advisering aan het management en de relaties met klanten.

Persoonlijke skills blijken belangrijker dan concrete kennis. Hoogwaardige skills zijn vooral zijn warme en zachte persoonlijk vaardigheden: mensen intern weten te motiveren.  Schaub recruitment ontvangt ook vaak geluiden dat degelijke communicatie belangrijk is om tot doorwrochte besluiten te kunnen komen. Tenslotte blijft ook belangrijk de vaardigheid van effectief leiding geven. Concrete kennis van de Logistiek, planning en stockmanagement zijn minder belangrijk dan de menselijke eigenschappen wordt door personeel erkend.

Met een vooruitblik zie je dat de Supply Chain Manager meer moet gaan weten van sustainable Supply Chain Management en regels. Ook wordt belangrijker om boven op de info te zitten over wijzigingen in standaarden en normeringen.

De job van de  Supply Chain Manager in Geleen verandert snel. Kandidaat Supply Chain Managers kunnen  beter niet afwachten. Heb je ambities voor deze baan en ben je benieuwd? Neem dan contact op met Schaub recruitment op nummer 073-7872424. Of stuur ons een email naar info@schaubrecruitment.nl.