Commercieel Medewerker Binnendienst Gorinchem

Commercieel Medewerker Binnendienst Gorinchem

Als je een baan zoekt als Commercieel Medewerker Binnendienst in Gorinchem dan moet je bij Schaub recruitment zijn. Schaub recruitment vult vacatures in voor Sales, Marketing, Export en Binnendienst posities.

Gorinchem is centraal gelegen aan het Nederlandse wegen en rivierennet. Daarom is Gorinchem een aantrekkelijke plek voor ondernemingen. Veel bedrijven in de Logistiek en services kiezen vaak voor Gorinchem.  Schaub recruitment heeft onderzocht dat in Gorinchem ongeveer 950 professionals werkzaam zijn als Commercieel Medewerker Binnendienst. Daarbij neemt het aantal vacatures voor de Commercieel Medewerker Binnendienst toe naar circa 225. Veel van deze banen worden ingenomen door HBO afgestudeerde professionals. In Gorinchem vind je Commercieel Medewerker Binnendienst jobs in alle branches. Voor ondernemingen in de Alblasserwaard geldt dat deze positie inmiddels onmisbaar geworden is. Ook in de Vijfheerenlanden kom je veel Commercieel Medewerkers Binnendienst tegen. De behoefte blijft immer aanwezig aan gedreven Commercieel Medewerkers Binnendienst. Starters in Gorinchem die commercieel en ambitieus zijn kunnen een prima carrière starten als Commercieel Medewerker Binnendienst.

Wat betekent werken in Gorinchem?

Vooraleer heeft Gorinchem een ruim aanbod! Gorinchem biedt veel wat een verwend jong mens nodig heeft! Zo kunnen ambitieuze lui bijvoorbeeld de stap maken naar Sales. Ben je al gevorderd in je carrière? Schaub recruitment adviseert Commercieel Medewerker Binnendienst specialisten ook te kijken naar consultancy opties. Uiteindelijk zijn de opleidingen en ambities beslissend voor jouw loopbaan.

Wanneer ben je geschikt?

Je communiceert en verbindt graag. Je staat centraal bij het werk binnen de onderneming en de klanten. Jouw talenten brengen je heel ver. Je bent een aanpakker, levert argumenten en bent stressbestendig. Bovendien voer je de administratie. Ook houd je voortdurend contact met stakeholders en bel en mail je veelvuldig.

Wat zijn je taken?

Belangrijk zijn accountmanagement, het maken van offertes, beantwoorden van vragen, het bijdragen aan projecten, het samenwerken met anderen en behalen van resultaten. Dat alles moet gaan leiden tot hoge klantentevredenheid!

Wanneer je een baan zoekt in Gorinchem reageer dan meteen. Bel of mail met www.schaubrecruitment.nl. Daarbij bemiddelen wij in Gorinchem ook voor de Sales, Marketing en Export.