Customer Service Medewerker Gorinchem

Customer Service Medewerker Gorinchem

Gorinchem is centraal gelegen aan de Nederlandse wegen en het rivierennet. Daarom is Gorinchem een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven en instellingen. Ondernemingen in de Logistiek, services maar ook de productie hebben gekozen voor Gorinchem. Volgens de arbeidsbemiddelaar  Schaub recruitment zijn in de regio Gorinchem ongeveer 1200 mensen werkzaam in Customer Service banen. Terwijl het aantal vacatures in de Customer Service snel oploopt naar de 350. De meeste van deze banen worden ingenomen door HBO afgestudeerde professionals. In Gorinchem vind je Customer Service jobs in alle branches. Bedrijven in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden kunnen inmiddels deze spin-in-het-web niet meer missen. De behoefte blijft aanwezig aan veelzijdige Customer Service employees. Starters in Gorinchem met commerciële aanleg en grote ambities kunnen vaak beginnen in de aantrekkelijke professie van de Customer Service.

Vooruitzichten voor de Customer Service in Gorinchem?

Vooraleer heeft de regio van Gorinchem veel te bieden! Gorinchem biedt - in een belangrijk historisch perspectief - alles wat een verwende wereldburger nodig heeft! Ambitieuze professionals kunnen later bijvoorbeeld de stap maken naar Accountmanagement. Ben je al verder met je carrière? Schaub recruitment adviseert Customer Service specialisten zich ook te oriënteren op  expert en consultancy mogelijkheden. End of the day zijn de opleidingen en ambities beslissend voor jouw opties.

De beste Customer Service employee?

Als mensenmens doe je niets liever dan communiceren en verbinden. Je staat centraal bij vele activiteiten binnen het bedrijf en de klanten. Met jouw talenten kun je heel veel bereiken. Je pakt aan, levert argumenten en bent stressbestendig. Vervolgens loop je niet weg voor alle activiteiten die je voor de klanten uitvoert en de opvolgende afhandeling van de administratie. Daarnaast houd je voortdurend contact met belanghebbenden en bel en mail je veelvuldig.

Jouw verantwoordelijkheden

Naast de activiteiten zoals klantenbeheer, het maken van offertes, beantwoorden van vragen, het bijdragen aan projecten, het samenwerken met anderen en behalen van resultaten wordt je uiteindelijk gemeten op klantentevredenheid!

Als je een Customer Service baan zoekt in Gorinchem reageer meteen. Bel of mail met www.schaubrecruitment.nl. Tevens bemiddelen wij in Gorinchem voor de Sales, Marketing en Logistiek.