Medewerker Binnendienst Gorinchem

Vacature Medewerker Binnendienst Gorinchem

Woon je in Gorinchem of in de regio zoals de Alblasserwaard of Tielerwaard? Heb je commerciële ambities ben je graag onder de mensen? Dan is Schaub recruitment jou graag van dienst met jouw nieuwe job.

Als je een opleiding hebt gevolgd aan de MBO of HBO dan heb je veel mogelijkheden bij Schaub recruitment voor een baan in Gorinchem.

Gorinchem is van oudsher een handelsstad waar veel ondernemingen zijn gevestigd. Veel van deze bedrijven zoeken regelmatig naar nieuwe Medewerker Binnendienst. Deze medewerkers worden gevraagd om onder andere administratieve en office werkzaamheden te verrichten. Daarnaast ondersteunen ze de collega’s van de directe verkoop.

Ben je op zoek in Gorinchem naar een commerciële baan maar is het nog onduidelijk wat je wilt? Schaub recruitment somt belangrijke taken op voor de Medewerker Binnendienst:

*je werkt nauw samen met accountmanagers en externe relaties

*je zorgt voor de administratie en houdt de processen per klant bij

*Je informeert de klanten over producten en diensten

*je houdt de contracten actueel en beantwoordt tenderaanvragen.

*Je beantwoordt de vragen van de klant zorgt voor ordermanagement

*je belt uitstaande vorderingen na en rapporteert over de betalingen

*je werkt samen met finance inzake de facturatie

*je rapporteert aan de directie met cijfers over de sales en de vooruitzichten

*je geeft advies over de producten en diensten. Klachten los jij naar tevredenheid op

*Je werkt met Word en Excel en schrijft emails, beantwoordt brieven en de telefoon

Bovenstaande is een greep uit de taken die verbonden zijn aan de baan van Medewerker Binnendienst in Gorinchem. Ben je geinteresseerd? Wil je meer weten over deze baan? Bel dan met Schaub recruitment op 073-6872424 voor meer info.

Schaub recruitment is een bureau gericht op banen in de sales & marketing, Binnen- en buitendienst, export, logistiek, ICT, Finance en Human Relations.