Accountmanager Gorinchem

Vacature Accountmanager Gorinchem

Zoek je werk in Gorinchem? Ben je een starter en heb je de opleiding Commerciële Economie of Bedrijfseconomie volledig doorlopen? Lees dan verder over het uitdagende vakgebied van het accountmanagement! De ervaring van Schaub recruitment is dat het in Gorinchem barst van de commerciële vacatures. En bovendien kan Schaub recruitment jou helpen met de oriëntatie naar een mooie baan in Gorinchem.

Volgens Schaub recruitment is de baan van  Accountmanager vol uitdaging en betekent automatisch veel bezoeken buiten de deur. Je bezoekt veel klanten, daarbij breng je ook veel tijd door op kantoor. Belangrijk in deze job is dat je goed tegen stress kunt en bestand bent tegen druk

Anderzijds zijn de voordelen dat jouw nieuwe baan erg afwisselend is en dat je veel met verschillende afdelingen, klanten en professionals werkt. Het salaris is ook niet verkeerd! Je bent verzekerd van een vast salaris, daarboven krijg je een variërende bonus. Dat bonus is afhankelijk van jouw persoonlijke performance. Overigens ziet Schaub recruitment ook vaak dat er grouptargets worden overeengekomen. Tenslotte rapporteer je aan de Sales Manager.

De Accountmanagers kan gericht zijn opgeleid. Eveneens komen mensen op deze positie nadat ze zijn doorgegroeid van de Customer Service of de Commerciële Binnendienst. Aanvankelijk begin je als  trainee of assistent. Waarna je doorgroeit naar de functie van junior accountmanager.

De verantwoordelijkheden van de Accountmanager in Gorinchem zijn:

  • Het behalen van het expertniveau met betrekking tot de producten.
  • Planningen opstellen  maken  van rapporten.
  • Zoeken naar suspects en prospects.
  • Administratie en crm in orde houden.
  • Investeren in de lange termijn relatie.

De competenties van de Accountmanager

Goed tegen stress kunnen is handig! Verder ben je gericht op het behalen van doelstellingen. Commercieel gevoel is onmisbaar. En je verleent graag service . Uiteindelijk zijn goede communicatie en een positieve houding onmisbaar! Bel Schaub recruitment als je meer wilt weten op 073-6872424