Sales Consultant Gorinchem

Sales Consultant Gorinchem

Schaub recruitment matcht regelmatig de vacature van Sales Consultant in Gorinchem! Daarom searcht Schaub recruitment voortdurend starters van de HBO of de universiteit (Bsc en Msc). Eveneens zoekt ons bureau sales professionals die verder gevorderd zijn. Vooral professionals die 1,2 of 3 jaar ervaring in het commerciële vakgebied hebben zijn de doelgroep waarmee Schaub recruitment graag in gesprek komt. De havenstad Gorinchem is al heel lang een industrieel gebied dat een basis heeft voor een stevige economie. Schaub recruitment richt daarom sinds jaren op deze regio. Eveneens is Gorinchem prima geografisch gelegen bij de rivieren en centraal in Nederland. Vanwege de geografie is Gorinchem ook prima bereikbaar voor Duitsland en de Benelux.

Grote ondernemingen zijn gevestigd in Gorinchem. Diverse internationale organisaties bieden een diepgaand portfolio aan producten en diensten. In de loop der jaren is daarmee het aanbod groter geworden. Het niveau van de employees is daarmee eveneens vergroot. Vacatures in Gorinchem tonen de hoge eisen die werkgevers stellen aan hun werknemers. Op dit moment zijn de aanvragen voor Sales Consultant zwaarder geworden.

Schaub recruitment heeft een actieve positie in de havenstad Gorinchem. Als je in deze regio een baan met veel actie zoekt dan is misschien de job van sales consultant de uitkomst! Je overlegt met jouw sales manager over kansen en bedreigingen. Commerciële mogelijkheden worden doorgenomen en gepland in een accountplan. Niet te vergeten kan een marktonderzoek aan de planningen voorafgaan.  Daarna stel je doelstellingen vast en maak je analyses. De goede consultant zorgt dat hij goed op de hoogte is van de markt. De ervaren sales consultant onderzoekt de situatie met het aanbod in Gorinchem. De  consultant in Gorinchem is tenslotte een echte communicator die zowel zelfstandig kan werken als in een groep. Ook ondersteun je andere medewerkers en relaties.

Bezoek de website van www.schaubrecruitment.nl en verdiep je de vacatures voor sales consultant! Bel ook naar 06-51723365