Inkoper Gorinchem

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper in Gorinchem en omgeving? Neem dan eens een kijkje op de website van Schaub recruitment! Als recruitmentbureau specialiseren wij ons in een aantal vakgebieden waaronder inkoop. Voor een internationale organisatie uit Gorinchem zijn wij met enige regelmaat op zoek naar Inkopers en bijvoorbeeld Inkoop Assistenten. Iets voor jou?

Vacature Inkoper Gorinchem

Als Inkoper houd jij je bezig met het inkopen van producten van externe leveranciers. Inkoop komt voor op strategisch, tactisch of operationeel niveau. Dit houdt in dat jij actief bijdraagt aan de voortzetting van de bedrijfsvoering. Een functie op de inkoopafdeling is dus een baan met een hoop verantwoordelijkheid!

Maar aan wat voor verantwoordelijkheden moet je dan zoal denken? Kortgezegd beheer jij het gehele inkoopproces. Je onderhoudt contact met alle betrokken leveranciers, autoriseert de inkooporders, bewaakt de voortgang en legt alle benodigde informatie vast in een geautomatiseerd softwaresysteem. En dat is niet alles! Je spreekt alle werkzaamheden door met de leveranciers. Denk hierbij aan de levering, het afstemmen van de prijs en factuur en vervolgens het controleren hiervan. Wanneer je met een nieuwe leverancier gaat werken, vraag je ook de samples aan om uit te proberen.

Word je hier helemaal enthousiast van? Dan spreken wij graag de mogelijkheden met je door! Schaub recruitment biedt namelijk allerlei inkoopfuncties aan in Gorinchem en omgeving. Voor meer informatie verzoeken wij je om de vacatures op onze website te bekijken. Wellicht denk jij dan binnenkort actief mee in de verbeterprocessen voor jouw inkoopafdeling bij jouw nieuwe werkgever in regio Gorinchem!

Neem je even contact met ons op?

Je kunt ons telefonisch bereiken op ons vaste telefoonnummer 073-6872424 of een e-mail sturen naar info@schaubrecruitment.nl. Heel graag komen wij met jou in contact en kijken wij samen met jou welke vaardigheden jij bezit, met wat voor soort inkoop werkzaamheden jij bekend bent en wat voor soort functie je zoekt. Schaub recruitment helpt jouw graag aan jouw droombaan als inkoper in Gorinchem.