Stock Controller Gorinchem

Stock Controller Gorinchem

De logistieke functies in Gorinchem hebben zeer aan belang gewonnen. Het is niet voor niets dat Schaub recruitment tal van vacatures heeft in Gorinchem en omgeving. Op dit moment zoekt Schaub recruitment naar Stock Controllers. Deze Stock Controllers mogen nog een junior profiel hebben. Ook verder gevorderde Stock Controllers en Senior Stock Controllers  worden in oktober en november van 2019 met spoed gezocht voor diverse locaties in Gorinchem.

Gorinchem is enorm populair geworden. De aard en de omvang van de economische activiteiten zijn fors gegroeid. Dat heeft alles te maken met de ligging. Zo ligt Gorinchem aan de belangrijke waterweg de Nieuwe Merwede, dus niet ver van de main Port Rotterdam verwijderd. En daarnaast is Gorinchem gepositioneerd aan de grote en belangrijke snelweg A15, overigens verbonden met het Europese wegennet de E31.

Terug naar de Stock Controller. Hij zorgt ervoor dat de kosten van de voorraad van het bedrijf zo laag mogelijk gehouden worden. Feitelijk moet het bedrijf zo weinig mogelijk stock aanhouden. Anderzijds moet je wel voldoende voorraad hebben. Het is de kunst van de Stock Controller in Gorinchem om een goede balans te bewaren.

Hij houdt zich bezig met het managen van de goederenstromen binnen het bedrijf. Daarvoor gebruikt hij verschillende methoden en hulpmiddelen. Stock Control is een echte vak!  Tegenwoordig moet hij goed thuis zijn met barcodes. Veel grootwinkelbedrijven maken daar gebruik van. Zo kunnen ze ook de ingaande en uitgaande stromen bijhouden.

Op elk moment van de dag heeft de Stock Controller inzicht in de goederenstromen. Hij kan de voorraden afzetten tegen de verkopen. Met behulp van goede ICT systemen kan hij automatische bestellingen laten genereren. Anderzijds kan de complexiteit van die systemen erg oplopen. De Stock Controller houdt het menselijke toezicht op het gehele proces.

Wil je meer weten? Bel dan met Schaub recruitment op 073-6872424. Of bezoek onze website op www.schaubrecruitment.nl