Stock Planner Gorinchem

Stock Planner Gorinchem

De vacature van Stock Planner in Gorinchem zie je vaak op het internet. Het is een hele belangrijke functie in het Supply Chain Proces. Schaub recruitment is een bemiddelaar voor Logistieke banen. Het komt vaak voor dat Schaub kandidaten kan matchen voor Stock Planners in Gorinchem. Wil je meer weten over de openstaande vacatures bij Schaub bezoek dan de website www.schaubrecruitment.nl. Je kunt ons ook een email sturen naar info@schaubrecruitment.nl. Maar de echte toppers bellen ons meteen op 073-6872424.

Belangrijk bij voorraadplanning is om op vaste tijdstippen na te gaan op welke wijze de actuele en geplande voorraadsituatie zich ontwikkelt ten opzichte van de verwachte levels.

De actuele situatie is hierbij leidend. De echte beschikbare voorraad en economische stock worden dan gecalculeerd. De data wordt verzameld uit het gevestigde bedrijfsprocessen systemen zoals SAP of Dynamics. In deze software programma’s worden alle oude en geplande voorraadafhandelingen opgeslagen.

Soms moet je heel ver vooruit plannen. Dat heeft te maken met de levertijd van de goederen. Dit vanwege een lange productie tijd, of vanwege een lange transportroute. Soms heeft het te maken met ellenlange douane afhandelingen aan de grens of in het depot. Je moet dan alle weken bij elkaar optellen. Met een ruime marge. Hiermee is het noodzakelijk om misschien wel 12 maanden voorruit te plannen.

Wat doet de Stockplanner de hele dag. Vaak is de Stockplanner een data analist. Hij inventariseert alle huidige en toekomstige Stockmutaties. De mutaties die te plannen zijn kenbaar maakt en de toekomstige niveaus calculeert. Vervolgens informeert hij de buyers en de manufacturing over de planning. Ook laat hij relaties weten wat de geplande beschikbaarheid is. Zij kunnen dan tijdig hun bestellingen indienen bij de sales.

Als je Stock Planning je iets lijkt bel dan met Schaub recruitment. Wij kunnen de informeren over jouw carrière.