Warehouse Analyst Gorinchem

Warehouse Analyst Gorinchem

Schaub recruitment zoekt met spoed een ervaren Warehouse Analyst in Gorinchem. Deze vacature staat bij een belangrijke internationale organisatie in Gorinchem. De Warehouse Analyst dient opgeleid te zijn aan de HBO of WO en tenminste 5 jaar relevante werkervaring te hebben. Schaub recruitment is een agency die bemiddelt voor vacatures in de Supply Chain, Finance, Human Relations, Sales, Customer Services en Export.

De taken van de Warehouse Analyst richten zich op het verzamelen en verwerken van logistieke data die zijn opgeborgen in diverse bedrijfssystemen. Hun werk houdt ook het ontwerp en beheer van de logistieke database in. Daaropvolgend het oplossen van problemen en constraints. Zowel de structurele als incidentele ad hoc events.

Als Warehouse Analyst onderzoek en evalueer jij de gegevens teneinde het management te kunnen informeren en adviseren over de opties voor de processen aangaande data opslag, rapportages en andere zakelijke beslissingen. Een senior Warehouse Analyst kan doorgroeien naar teammanager. Bovendien kan hij de verantwoordelijkheid krijgen over zaken zoals het correcte proces verloop van de extractie, transformation en load (ETL). Daarmee borgt hij de integriteit van de data en het proces.

De Warehouse Analyst is vaak opgeleid in de Supply Chain Management of Logistiek. Hij begint vaak met eenvoudig werk in het primaire proces. Daarbij leert hij te werken met complexe ICT toepassingen. Veel gebruikt is het software pakket van SAP. En dan met name de module LES. Mogelijk gebruikt hij het softwarepakket van Microsoft. Deze aanbieder van Supply Chain functionaliteit heet Dynamics. Weer opgedeeld in Axapta en Navision.

Wil je meer weten over de job van Warehouse Analyst in Gorinchem? Neem dan contact op met de specialisten van Schaub recruitment. Je kunt hen bereiken op telefoon nummer 073-6872424. Je kunt ook de website bezoeken, zoek dan op Google op www.schaubrecruitment.nl. Heb je een specifieke vraag? Gebruik dan ons emailadres info@schaubrecruitment.nl.