Financiƫle vacatures Houten

Financiële vacatures Houten

Houten gelegen aan het Amsterdam-Rijnkanaal, de drukst bevaren waterroute van Nederland, heeft de laatste decennia een enorme groei meegemaakt. In Houten zijn veel vacatures. Ook wordt veel werkgelegenheid gecreëerd door de nabijgelegen stad Utrecht. In dat geval wonen werknemers is Houten waarbij zij forenzen naar een van de kantoren. Houten heeft werkgelegenheid afkomstig uit diverse branches. Schaub recruitment maakt regelmatig succesvolle matches met ondernemingen in de productie, de handel, de logistiek en de internethandel. Al deze bedrijven hebben op dit moment een aantal financiële vacatures open staan. De financiële vacatures zijn onderdeel van een stuwmeer. Er is immers meer vraag naar financieel personeel dan aanbod. Schaub recruitment is een belangrijke speler bij de bemiddeling van Financiële vacatures. Opdrachtgevers weten dat Schaub de beste matches levert voor hun Financiële posities.

Houten is belangrijk geworden. Was Houten voorheen een vestigingsplaats met vooral agrarische activiteiten. Momenteel is Houten vanwege zijn centrale landelijke ligging een prima bereikbare plek voor werkgevers en werknemers. Voor traffic en distributie zit Houten centraal voor zowel binnen en buitenlandse afhandelingen. Nabij de A2 en gelegen aan de A27 aan centrale assen. Voor waterverkeer ligt het kanaal om de hoek en de havens nabij in Utrecht. Houten biedt voor de bewoners een heerlijke woonomgeving. De polder en de plassen liggen vlakbij. Voor zeil en motorboten is er veel leven! En tenslotte liefhebbers van historie kunnen zich verheugen op vondsten die terug gaan tot aan het Romeinse rijk.

Op welke posities kan de Financiële professional terecht:

  • De Controller positie. Deze bestaat in de verschillende vormen en rollen. Zo heb je de Assistent Controller. Hij zorgt voor het verzamelen van tal van metrics
  • De Financial Controller. Met een sterke focus op cijfers en trends.
  • De Business Controller gaat met de mappen van de Financial Controller de dialoog aan met de business.

Meer weten? Bel Schaub recruitment op 073-6872424.