Commercieel Bediende Benelux Maastricht

Commercieel Bediende Benelux Maastricht

Wil je aan de slag als Commercieel Bediende in de Benelux in Maastricht? Woon je in België, Nederland of Luxemburg? Ontdek dan de ambitieuze vacatures op de website van Schaubrecruitment.nl. Schaub recruitment is een employment agency die tal van jobs voor Verkoop en Commercieel Bedienden heeft. De gepubliceerde vacatures zijn talrijk en bereiken alle niveaus van het commerciële proces. Het specialisme van Schaub recruitment echter betreffen Commercieel Bediende posities. Ook voor posities  in de Marketing, Logistiek en Consultancy kun je vacatures vinden op de website schaubrecruitment.nl. De Benelux is uitstekend gepositioneerd in de Europese geografie. Veel bedrijven voelen zich daarom goed thuis op deze centrale locatie. Kortom de Benelux is een goede plek voor (internationale) companies. Tal van activiteiten vinden plaats in de Benelux. Zowel Fabricage als Handel, Transport en Opslag. Aanverwant zijn er veel dienstverlenende organisaties die assembleren of reparaties uitvoeren. In de Benelux werken circa 860.000 professionals als Commercieel Bediende. De openstaande vacatures voor Commercieel bediende nadert in 2019 naar verwachting de 70.000 stuks. Met name hogere beroepsopleidingen leveren het merendeel van Commercieel Bediendes in de Benelux. Een aantal arriveert op deze positie door doorgroei van eenvoudiger banen.  

Heb je de voorkeur voor een loopbaan in de Benelux?

De Benelux ligt centraal in Europa – misschien wel van de wereld- en heeft heel veel te bieden! Zo vindt je in de Benelux veel van de ontstaansgeschiedenis van Europa en de Europese Unie.  Zo kunnen leergierige professionals zich prima vermaken in hun vrije tijd.

Dus als je houdt van verkopen, adviseren en ondersteunen dan heb je al aan belangrijke voorwaarden voldaan. Ben je bovendien actiegericht en niet bang om je handen vuil te maken? In dat geval gaan jouw ambities heel ver.

Zoek je een mooie uitdaging in de Benelux? Reageer dan meteen. Mail naar info.schaubrecruitment.nl. Of bel ons op 073-6872424.