Proces Manager Heerlen

Proces Manager Heerlen

Heb je veel ervaring met proces management? Heb je al eerder gewerkt met Supply Chain Management? En tenslotte woon je in Heerlen? Dan heeft Schaub recruitment interessante vacatures voor jou in Heerlen!

Wat ga je doen als Proces Manager in Heerlen? De Proces Manager is verantwoordelijk voor optimalisatie van de Supply Chain. Dit proces overspant niet alleen Nederland, maar kan ook Europa, het Midden Oosten en Africa omvatten. Een veranderende situatie ligt vaak aan de bron van het werk van de Proces Manager. Als er een nieuwe samenwerking of contract binnen of buiten de organisatie plaats vindt, heeft dat altijd repercussies voor de Supply Chain. Processen die eerder soepel verliepen, dienen opnieuw omschreven, gedefinieerd en getest te worden. Als er veel fasen in een Supply Chain proces zitten, blijkt pas echt de waarde van de  Procesmanager. Naast het effectieve verloop van de Processen verzorgt de Proces Manager eveneens optimalisaties in het proces of zet hij nieuwe processen op. Efficiëntie wint hierbij aan belang.

De Procesmanager kan het best tot een goed resultaat komen als zijn communicatieve vaardigheden op peil zijn. Hij gaat leiding geven aan personeel. Zonder personeel kunnen processen niet worden uitgevoerd. De processen en aanpassingen worden doorgesproken met de aangaande personeelsleden.   De uiteindelijk embedding van de processen in de organisatie en de wijze waarop deze gedragen worden door het personeel maken het succes van de Proces Manager in Heerlen. Hij moet zeer goed begrijpen welke consequenties zijn ingrepen hebben op de verlies en winst van een organisatie.

Door werk, ervaring en doorgroei kun je het niveau van Proces Manager bereiken. Nuttige opleidingen voor de Proces Manager zijn Supply Chain Management of de Bedrijfskunde. Zowel het HBO en de Universiteit bieden een uitgebreid curriculum waaruit gekozen kan worden.

Ambieer je inmiddels de job van Proces Manager in de Supply Chain in Heerlen? Bel dan met Schaub recruitment op 073-6872424.