Procesmanager Maastricht

Procesmanager Maastricht

Woon je in Maastricht? Heb je veel affiniteit met processen? Neem dan direct contact op met Schaub recruitment om de vacatures te bespreken. Op dit moment heeft Schaub recruitment veel vacatures in Maastricht op het gebied van de Supply Chain Management.

Veel Procesmanagers hebben een opleiding genoten aan de HBO of Universiteit. Deze trainingen zijn vaak in de Supply Chain Management, de Bedrijfskunde of de Procestechnologie. Economie en Operations Management komen ook vaak voor. De opleidingen zijn vaak de opmaat naar de branche waarin zij met processen aan de slag gaan. Opvolgend adviseert Schaub recruitment om een Master of Business Administration kopstudie te volgen in de richting van quality of procesmanagement.

Gedurende de loopbaan zie Schaub recruitment dat Procesmanagers zich verder willen verdiepen en bekwamen in vakgebieden. Voorbeelden zijn de ITIL training voor ICT service Management. Een nndere veel bezochte opleiding is die in de Business Proces Management.

Wat moet je kunnen als Procesmanager? Belangrijke vaardigheden zijn die van de analyse, entrepreneurship, creativiteit en out-of-the-box-denken, het maken van presentaties, het overtuigen van het management, vooruitlopen op ontwikkelingen en trends, werken in een team, bezitten en ontwikkelen van vakmanschap en tenslotte resultaat gericht werken.

Wat kan een beginnende Procesmanager gaan verdienen? De Hbo’er start vaak vanaf de 2000 euro. De WO’er heeft een hogere aanvang vanaf 2500 euro per maand. Gevorderde Procesmanagers kunnen afhankelijk van hun ervaring ongeveer €4000 gaan verdienen. Als dan later de processen uitgebreider, complexer of kritischer worden dan kunnen salarissen oplopen tot boven de €5000 Euro per maand. Gedurende de job zijn vaak mogelijkheden voor opleidingen en trainingen waardoor de Procesmanager zich verder kan ontwikkelen.

Wil je meer weten over de professie van de Procesmanager? Moet je nog uitzoeken welke baan je ambieert?  Als je wilt ontdekken hoe je jouw eigenschappen kunt inzetten bij sollicitaties, neem dan contact op met Schaub recruitment, en bel 07-6872424.