Supply Chain Analyst Geleen

Supply Chain Analyst Geleen

Zoek je een job in Geleen? Ben je afgestudeerd aan de HBO of WO? Met de opleiding Supply Chain Management of Operations Management kun je snel aan de slag als Supply Chain Analyst in Geleen. De arbeidsbemiddelaar Schaub recruitment wil je graag helpen en biedt veel vacatures in de Logistiek.

De Supply Chain Analyst is de profesional die verantwoordelijk is voor de optimalisatie van de procesgang en vermindering van de spendings. Periodiek realiseert de Supply Chain Analyst in Geleen de vooruitzichten. Hij stelt de Sales & Operations Planning (S&OP) op waarin de verwachte verkopen staan alsmede de noodzakelijke inkopen en voorraden. Als de planning klaar is dan vindt de presentatie aan het lijnmanagement plaats.

Wat doet de Supply Chain Analyst nou de hele dag? De Supply Chain Analyst werkt samen  met collega’s in de organisatie. De Supply Chain Analyst werkt samen met collega’s van Operations, Commercie, Ontwerp, Production, Marketing, Customer Services en Projectmanagement.  Ook voert de Supply Chain Analyst veel overleg met suppliers, customers en derde partijen. De Supply Chain Analyst moet problemen zo snel mogelijk oplossen en kunnen onderhandelen. Van groot belang is dat de Supply Chain Analyst naar lange termijn oplossingen kijkt. Daarenboven is de Supply Chain Analyst actief bij offerte aanvragen waardoor hij de klantbehoeften beter kan analyseren. Met de grote doelstelling natuurlijk het uitbreiden van de omzet van de onderneming.

Wat moet de Supply Chain Analyst zoal kunnen in Geleen? Niet onbelangrijk zijn de analytische talenten, rekenvaardigheid, goed kunnen redeneren en tenslotte communicatieve vaardigheden. Vervolgens moet je datadriven zijn, data inzichtelijk kunnen maken en data analyse kunnen uitvoeren. Tenslotte zal de Supply Chain Analyst in Geleen in staat moeten zijn om intelligente insights te scheppen die de operaties kunnen vergroten.

Verder zijn belangrijk voor de Supply Chain Analyst zijn ervaring met warehousemanagement, rekenvaardigheid, programmering en planning.

Wil jij ook Supply Chain Analyst worden? Bel dan direct met Schaub recruitment op nummer 073-7872424. Mailen kan ook naar info@schaubrecruitment.nl.