Supply Chain Analyst Heerlen

Supply Chain Analyst Heerlen

Ben je in de markt voor een logistieke baan in Heerlen? Heb je een Bachelor of Master studie met succes afgerond? Als je voor de richting Supply Chain of Operations hebt gekozen dan kun je rap aan de slag als Supply Chain Analyst in Heerlen. De Employment Office Schaub recruitment is een specialist in Zuid-Limburg en wil je graag van dienst zijn met Supply Chain vacatures in Heerlen.

De Supply Chain Analyst houdt zich bezig met de verbeteringen aan het proces en beperking van de uitgaven. Elk week en maand maakt de Supply Chain Analyst in Heerlen de vooruitgeschoven planning. Hij stelt alle planningen op met de cijfers van de sales, inkoop, stock en manuren. Na de planningsfase worden de bevindingen met de managers besproken.

Wat zijn de taken van de Supply Chain Analyst in Heerlen? De Supply Chain Analyst moet veel samenwerken, communiceren, vergaderingen bijwonen, en projecten begeleiden. De Supply Chain Analyst heeft contacten met vele afdelingen binnen en buiten de organisatie. Zo werkt hij veel samen met  commerciële en marketing mensen. Ook heeft de Supply Chain Analyst diverse lijntjes naar bedrijven buiten het eigen bedrijf zoals suppliers, klantrelaties en derden. De Supply Chain Analyst kan grote blokkades tegenkomen die hij ook snel moet oplossen. Soms heeft hij daarbij zijn negotiating skills nodig. In ieder geval wordt verwacht dat de  Supply Chain Analyst zowel op korte als op lange termijn kijkt. Niet te vergeten is de Supply Chain Analyst betrokken  bij offertes. Met deze actuele kennis kan hij beter analyseren. Ook voor de Supply Chain Analyst geldt dat hij probeert het bedrijf op hoger plan te krijgen op het gebied van marktaandeel en winstgevendheid.

Ga jij ook voor de baan van Supply Chain Analyst? Bel meteen met Schaub recruitment op nummer 073-7872424. Mailen kan ook naar info@schaubrecruitment.nl.