Supply Chain Analyst Kerkrade

Supply Chain Analyst Kerkrade

Zoek je een baan bij Kerkrade? Heb je een HBO of Universitair diploma? Met de richting Supply Chain Management of Bedrijfskunde ben je goed voorbereid voor de job van Supply Chain Analyst in Kerkrade. Schaub recruitment is je graag van dienst en heeft vaak verschillende vacatures die voor jou interessant zijn.

De Supply Chain Analyst is de persoon die zorgt dat processen worden geoptimaliseerd en de kosten worden verminderd. Elke maand stelt de Supply Chain Analyst de planningen op. Welke kwaliteit van de omzet wordt verwacht en welke resources noodzakelijk zijn. Na het nauwkeurig opgestelde planningsproces vindt de presentatie van de plangegevens aan het management plaats.

Welke taken voert de Supply Chain Analyst elke dag in Kerkrade uit? De Supply Chain Analyst werkt in een team met andere specialisten binnen de organisatie. De Analyst zit in een team met uitvoering en executie, sales, ontwerp, produktie, marketing, csutomer service en project management.  Daarnaast zal de Supply Chain Analyst regelmatig overleggen met leveranciers, klanten en derde partijen. De Supply Chain Analyst moet constraints voorkomen en goed kunnen onderhandelen. Belangrijk is dat de Supply Chain Analyst daarbij langdurige relaties opbouwt. Eveneens is deze professional betrokken bij tenders waardoor ze de klantbehoeften beter kunnen analyseren. Het doel dat ze nastreven is het vergroten van de verkopen van de onderneming.

Welke vaardigheden moet de Supply Chain Analyst hebben in Kerkrade? Specifiek zijn noodzakelijk jouw analytische vermogen, gevoel voor cijfers, logisch kunnen redeneren alsmede jouw communicatieve mogelijkheden. Je moet iets hebben met data, data kunnen rangschikken en analyseren. Bovendien wordt van de Supply Chain Analyst verwacht dat hij intelligente en inzichtelijk rapportages maakt die de operaties kunnen vergroten.

Voorname eigenschappen van de Supply Chain Analyst zijn verder kennis van warehousemanagement, rekenvaardigheid, programmering alsmede forecasting.

Ben je geïnteresseerd? Bel dan direct met Schaub recruitment op nummer 073-7872424. Mailen kan ook naar info@schaubrecruitment.nl.