Supply Chain Analyst Maastricht

Supply Chain Analyst Maastricht

Heb je een HBO of Universitair diploma en zoek je een baan in Maastricht? Met een opleiding Supply Chain Management (SCM) of Logistics ben je goed voorbereid voor de job van Supply Chain Analyst in Maastricht. Schaub recruitment bemiddelt regelmatig vacatures in Zuid-Limburg en kan je meer informatie over deze job vertellen.

In het algemeen betekent de functie van de Supply Chain Analyst dat deze verbeteringen doorvoert om kosten te beperken en de processen gladder te laten verlopen. Periodiek stelt de Supply Chain Analyst de planningen op. Met betrekking tot de verwachte afzet en de noodzakelijk (hulp)bronnen. Na het zorgvuldig verlopen planningsproces vindt de presentatie van de plangegevens aan het management plaats.

Wat doet de Supply Chain Analyst elke dag in Maastricht? De Supply Chain Analyst werkt nauw samen met diverse collega’s over de verschillende afdelingen binnen de organisatie. Hij / zij zit in een team met operations, verkoop, ontwerp, produktie, marketing, klantenservice en project management.  Aanvullende zullen deze professionals veel moeten gaan overleggen met leveranciers, klanten en derde partijen. De Supply Chain Analyst moet problemen kunnen oplossen, goed kunnen onderhandelen terwijl ze langdurige relaties onderhouden. Tenslotte behandelen ze klantaanvragen waardoor ze de klantbehoeften beter kunnen analyseren. Het doel dat ze nastreven is het vergroten van de omzet van het bedrijf.

Over welke skills moet de Supply Chain Analyst beschikken specifiek in Maastricht? Als generalist, zijn toch heel belangrijk jouw analytische vermogen, cijfermatigheid, logisch kunnen redeneren alsmede jouw interpersoonlijke talenten. Je moet data gedreven zijn, data kunnen bewerken, analyseren en manipuleren. Daarop volgend wordt van de analyst verwacht dat deze slimme en inzichtelijk rapportages maakt die de operaties kunnen boosten.

Belangrijke eigenschappen van de Supply Chain Analyst zijn verder inzicht in voorraadbeheer, warehousemanagement, rekenvaardigheid, ICT ontwikkeling, data analyse en voorspellingen maken.

Wil je meer weten? Bel dan direct met Schaub recruitment op nummer 073-7872424. Mailen kan ook naar info@schaubrecruitment.nl.