Supply Chain Manager Heerlen

Supply Chain Manager Heerlen

Schaub recruitment zoekt altijd Supply Chain Management kandidaten die willen werken in Heerlen. Ben jij een Supply Chain professional die gevorderd is in jouw baan, dan kun je kiezen om je kennis uit te breiden of het management in te gaan. Heerlen vervult een centrale positie voor meerdere landen zoals Duitsland en Luxemburg. Vanwege deze centrale ligging is Heerlen een prima startpunt voor distributie activiteiten. In Heerlen zijn altijd tenminste 25 vacatures vacant voor Supply Chain Managers. Ben jij toe aan een grote stap in je loopbaan? Neem dan spoedig contact op met Schaub recruitment. Veel Supply Chain Management professionals hebben al in Heerlen een carrière versnelling gekregen met de hulp van Schaub recruitment!

De ideale Supply Chain Manager heeft een HBO of universitaire studie voltooid. Die beschikt over prima communicatieve vaardigheden en kan goed redeneren. Meerdere Supply Chain Managers hebben een studie in de logistiek afgerond. Sommige zijn economisch geschoold.

De job van de Supply Chain Manager bestaat voornamelijk uit Policymaking, Consultancy, Management, Peoplemanagement, Cooperation en Accountmanagement.

Persoonlijke competenties zijn belangrijker dan functionele kennis. Voorname skills van de Supply Chain Manager zijn de zachte menselijke omgang, ondervindt Schaub recruitment. Degelijk kunnen communiceren en tot doorwrochte besluiten kunnen komen alsmede effectief leiding geven zijn de belangrijkste competenties. Inhoudelijke kennis van de Logistiek, planning en voorraadbeheer zijn minder belangrijk  dan de zachte menselijke eigenschappen wordt door meerdere kandidaten aangegeven.

Als je vooruitkijkt dan wordt het belangrijker dat de Supply Chain Manager verstand heeft van  sustainable logistics en regelgevingen. Hij moet daarbij vooral niet vergeten om geïnformeerd te blijven over wijzigingen in standaarden en normeringen.

Inhoudelijk is de baan van de  Supply Chain Manager in Heerlen onderwerp van vele veranderingen. Kandidaat Supply Chain Managers kunnen maar beter goed voorbereid zijn. Heb je ambities voor deze job en ben je benieuwd? Neem dan contact op met Schaub recruitment op nummer 073-7872424. Of stuur ons een email naar info@schaubrecruitment.nl.