Suuply Chain Manager Maastricht

Supply Chain Manager Maastricht

Supply Chain professionals die verder gevorderd zijn in hun baan kunnen kiezen om hun expertise te vergroten of het management in te gaan. Maastricht als pivitpoint van Nederland, België, Duitsland en Luxemburg is een uitgesproken stad voor supply chain activiteiten. Daarom zijn in Maastricht voortdurend meer dan 90 vacatures opengesteld voor Supply Chain Managers. Dus ben jij medior of senior Supply Chain professional met grote ambities neem dan direct contact op met Schaub recruitment. Veel logistieke kandidaten hebben in Maastricht een boost in hun carrière mogen ervaren door de bemiddeling van Schaub recruitment!

De Supply Chain Manager die Schaub recruitment zoekt is meestal een HBO of universitair geschoolde persoon. Hij beschikt over utstekende sociale en communicatieve vaardigheden en kan goed logisch redeneren. Veel Supply Chain Managers hebben een opleiding in management of economie afgerond. Een kleiner deel heeft een technische opleiding gedaan.

De taken van de Supply Chain Manager bestaan uit Beleid maken, Advisering, Uitvoeren van projecten, Peoplemanagement, Samenwerking van afdelingen en tenslotte Relatiemanagement.

Zachte persoonlijke vaardigheden zijn belangrijker dan functionele expertise. De belangrijkste skills van de Supply Chain Manager liggen op het vlak van soft skills, ondervindt Schaub recruitment. Goed kunnen communiceren en tot gedegen besluiten komen alsmede teammanagement worden als de belangrijkste vaardigheden aangemerkt. Het daadwerkelijk bezitten van inhoudelijke kennis van de Supply Chain, planning en voorraadbeheer zijn minder belangrijk  dan de softskills wordt eveneens door meerdere kandidaten aangegeven.

Voor de toekomst wordt het steeds belangrijker dat de Supply Chain Manager begrip heeft van  duurzame logistiek en Europese wet- en regelgeving. Daarbij heeft de actuele internationale uitwisseling van kennis, standaarden en normen aan belang gewonnen.

De inhoud van het werk van de Supply Chain Manager Maastricht is blijkbaar aan veel dynamiek onderhevig. Kandidaat managers kunnen maar beter goed voorbereid zijn. Heb je ambities voor deze baan en wil je meer weten? Neem dan contact op met Schaub recruitment op nummer 073-7872424. Of stuur ons een email naar info@schaubrecruitment.nl.