Marketing Coördinator Den Bosch

Marketing Coördinator Den Bosch

Zoek je een baan binnen de marketing in een rol als Marketing Coördinator? Dan ben je bij Schaub recruitment aan het juiste adres.

Den Bosch of ‘s-Hertogenbosch heeft een belangrijke centrale positie in Zuid-Nederland en is ook goed georiënteerd op de landen om ons heen. Daarom hebben bedrijven en instellingen hun domicilie gekozen in Den Bosch om midden in de dynamiek te zitten. De booming economie is een geweldige motor voor banen en vacatures.

Wat doet een Marketing Coördinator?

Je wordt verantwoordelijk voor de marketing, communicatie en de events. Als Marketing Coördinator ben je actief met de externe communicatie van de onderneming. Dat betekent het opstellen van een marketing en communicatieplan. Met deze opzet worden de verschillende marcom middelen geselecteerd. De Marketing Coördinator kan dit zelfstandig uitvoeren of in samenwerking met een extern bureau. Belangrijk zijn jouw briefings. Het bureau gaat hier creatief mee aan de slag. Als Marketing coördinator begeleidt je alle producties. Jij blijft betrokken en beoordeelt de teksten, de creatieve concepten, en de drukproeven. Vaak ontwerp je zelfstandig marketingacties en mailings. In alle gevallen werk je nauw samen met collega’s van de marketing, sales, finance en het management.

Andere veelvoorkomende taken zijn:

  • Je bent verantwoordelijk voor de communicatie via social media zoals Facebook, Twitter en de website.
  • Je brieft externe partners zoals reclamebureaus, studio’s, drukkerijen met betrekking tot de marketing, communicatie en uitvoering en opzet van diverse media.
  • Je ontwerpt loyalty programma’s
  • Je bent betrokken bij diverse projecten als deelnemer of als projectleider.
  • Je bewaakt en verbetert  merkidentiteit en draagt bij aan de lange termijn marketingstrategie.

Welke opleiding heb je nodig?

Veel professionals in de functie van Marketing Coördinator hebben een HBO of Bachelor opleiding gevolgd. De Fontys, Avans en NHTV zijn grote leveranciers van personeel. Met name de richtingen Commerciële Economie, Small Business, Toerisme en de hotelopleidingen zijn vaak de juiste opstap.

Ben je geinteresseerd en wil je meer weten? Bel met Schaub recuitment op 073-6872424