Online Marketeer Den Bosch

Vacature Online Marketeer in Den Bosch en omgeving

Zoek jij een nieuwe baan als Online Marketeer in Den Bosch en omgeving? Dan ben jij bij Schaub recruitment in Den Bosch aan het goede adres! Wij begeleiden Marketeers in de zoektocht naar een startersfunctie binnen de Online Marketing of mediors die een vervolgstap in hun Online Marketing carrière zoeken.

Inhoud vacature Online Marketeer

Als hoofddoel heeft een Online Marketeer het nastreven van de strategie van het merk. Hierbij is bijvoorbeeld het maken van concepten en deze vervolgens uitwerken in een strategische invulling die aansluit op de waarden van het merk enorm belangrijk. Hiernaast houdt een Online Marketeer ook de online afzet in de gaten en voert wijzingen door wanneer de online afzet achterwege blijft. Het is dan ook de taak van een Online Marketeer om een huidige of toekomstige consument aan een merk te blijven boeien en binden. Binnen de Online Marketing zijn er een aantal vakgebieden waarin men zich kan specialiseren zoals onder andere: SEO, SEA, Social Media, E-mailmarketing, Contentmarketing, Affiliate Marketing en Video Marketing.

Concreet uit zich dat in het volgende takenpakket:

  • Maken van analyses. Concreet wordt hierbij aandacht gevestigd op de trends en ontwikkelingen binnen de markt, de activiteiten van concurrenten en de resultaten van de inzet van eigen online media kanalen.
  • Maken van concepten. Welke kansen uit de markt dienen benut te worden en welke media dienen hierbij ingezet te worden?
  • Concretiseren. Schrijven van content, ontwikkelen van grafische afbeeldingen/video’s, uitwerken van online marketingcampagnes etc.
  • Testfase. Werken alle links, is de content foutloos, hoe wordt er gereageerd door een testgroep op de campagne?

Wil jij meer weten over een positie als Online Marketeer via Schaub recruitment? Neem dan contact op met één van onze Consultants via ons vaste telefoonnummer 073-6872424 of stuur een e-mail naar info@schaubrecruitment.nl, we komen graag met je in contact!