Accountmanager Tilburg

Vacature Accountmanager Tilburg

Woon je in Tilburg en zoek je een echte commerciële job? Ben je een starter op de arbeidsmarkt  of ben je al gevorderd? Schaub recruitment is een recruitment organisatie met veel vacatures voor Accountmanagers. Dus heb je een HBO opleiding Commerciële Economie of Bedrijfseconomie in je zak dan willen wij je graag spreken. Wij introduceren jou in de wereld van het accountmanagement. Voor jou als kandidaat Accountmanager is er veel keuze in Tilburg. Op dit moment zijn er veel aanvragen voor Junior Accountmanagers. Maar ook voor medior en senior professionals. Schaub recruitment bespreekt jouw competenties en matcht jou graag met de uitstaande vacatures.

Schaub recruitment heeft in de loop der jaren ontdekt dat het vak van de Accountmanager heel erg divers is. Je hebt te maken met veel veranderingen, veel projecten en aanvragen waardoor je veel met de auto onderweg bent. Je maakt business calls bij je suspects, prospects en bestaande klanten. Je informeert hen over de laatste ontwikkelingen terwijl je gelijktijdig de eisen en wensen van de klant in kaart brengt. Met jouw backoffice houdt je veel contact zodat zij in staat zijn om jou te ondersteunen met de afhandeling van bestellingen of het maken van offertes.

Je moet als Accountmanager tegen druk kunnen en stressbestendig zijn. Een voordeel is de grote mate van vrijheid die je in je baan hebt en dat de variëteit erg groot is. Je hebt veel contact met diverse mensen binnen en buiten de organisatie. Salarieel is het vak accountmanager ook gunstig! Het bestaat uit een vaste beloning en een variabel deel. Afhankelijk van jouw prestaties  kan jouw salaris flink oplopen.

De opleiding van de Accountmanagers is vaak aan de AVANS of de Fontys richting economische of commerciële vakgebieden. Daarna start je vaak  als trainee. Na een tijd maak je opnieuw de keuze voor een verkoop, consultancy of management baan.

Wil je meer info? Bel onmiddellijk met Schaub recruitment op 073-6872424 !!!!