Commercieel Medewerker Binnendienst Tilburg

Commercieel Medewerker Binnendienst Tilburg

Zoek je een baan als Commercieel Medewerker Binnendienst in Tilburg?  Schaub recruitment verwacht over 2018 een toename van 12% commerciële posities in Tilburg. Het grootste deel betreft HBO posities. In de meest sectoren van Tilburg zijn Commercieel Medewerkers Binnendienst actief. All ondernemingen in Tilburg beseffen dat commerciële activiteit noodzakelijk is een goede positie te behouden of verwerven in de markt. Daarom blijft de behoefte groot aan Commerciële Binnendienst mensen. Starters in Tilburg die een baan zoeken kunnen verzekerd zijn van een goede toekomst wanneer zij kiezen voor de baan van Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor velen is binnendienst de springplank naar een verdere loopbaan.

Een carrière als Commercieel Medewerker Binnendienst in Tilburg?

Dan zit je prima in deze plaats. De medior Commercieel Medewerker Binnendienst kan in gevorderde positie doorgroeien naar Accountmanager of later naar een positie als Sales Manager. Heb je inmiddels jezelf het vak eigen gemaakt? Schaub recruitment ontdekt dat commerciële krachten kunnen doorgroeien naar een echte expert of consultant. Welke baan je uiteindelijk verwerft is ook afhankelijk van je opleidingen, opgedane ervaring, energie en ambities.

Wie wordt Commercieel Medewerker Binnendienst?

Je staat centraal voor de afdelingen in het bedrijf en de afnemers. Je houdt van communiceren. Daarnaast sta je stevig in je schoenen en heb je overtuigingskracht en raak je niet te snel van de kook. De nadruk bij deze baan ligt bij het contact met de relaties en de nauwkeurige afhandeling van het administratieve werk. Je bent in contact met anderen door de telefoon,  mail en face-to-face gesprekken.

Overige werkzaamheden betreffen:

  • Klantvragen beantwoorden
  • Offertes maken
  • Overleg met relaties
  • Samenwerken met collega’s
  • Adviseren van klanten en voorbereiden
  • Collega’s informeren
  • Je bent resultaatgericht
  • Je zorgt voor een hoog serviceniveau

Kortom zoek je een Commerciële Binnendienst job in Tilburg? Twijfel niet en neemt contact op met Schaub recruitment en bel 073-6872424 of stuur een e-mail naar info@schaubrecruitment.nl.