Project Manager Tilburg

Project Manager Tilburg

Als je in Tilburg naar een baan zoekt en je vacatures bekijkt van Project Manager dan moet je bij Schaub recruitment zijn! Vooral als je de noodzakelijke trainingen voor Projectmanagement hebt behaald en al wat ervaring hebt. We hebben jouw vakkennis hard nodig in Tilburg en Schaub recruitment wil graag met jou kennis maken. Je kunt ons altijd bereiken op telefoonnummer 073-6872424. Als je al nieuwsgierig bent geworden kun je ook al onze vacatures vinden op de website www.schaubrecruitment.nl.

Wij hebben regelmatig vaste en tijdelijke aanvragen voor Project Managers. Je kunt dan je hart ophalen aan diverse projecten. Deze zijn elke keer weer anders. Op de site  worden de vacatures gedetailleerd beschreven met aanvragen voor diverse profielen.

De Project Manager is een echte manusje van alles. Vooral moet hij goed opletten dat zijn projecten overeenkomstig planning lopen en binnen budget en tijd. Graag wil de echte  Project Manager al vroeg betrokken worden over de ins en outs van een project. Hij moet al snel ontdekken welke uitdagingen in de projecten zitten.

Veel hangt van de Project Manager af. Als hij het overzicht niet heeft of zich baseert op verkeerde info dan gaat  het project op de helling. Er zijn prima software toepassingen die hem kunnen ondersteunen zoals MS-Project. Soms wordt het geld wel erg belangrijk en stelt hij een boekhouder aan. Deze kan al snel zien of het project betaalbaar blijft. De projecten van de Project Manager in Tilburg zijn bij diverse soorten organisaties. Hij wordt op diverse plekken tewerk gesteld zoals de installatiebranche of de ICT.

Wat zijn de taken van de Project Manager in Tilburg:

  • Hij plant het project
  • Hij noteert de randvoorwaarden, condities en hulpbronnen
  • Hij monitort de voortgang
  • Hij stuurt de aannemers aan
  • Hij lost problemen op
  • Hij houdt de opdrachtgever op de hoogte

Lijkt de baan van Project Manager in Tilburg je interessant? Neem dan contact op met de consultants van Schaub recruitment op 073-6872424. Zij helpen je graag verder!