Sales Consultant Tilburg

Sales Consultant Tilburg

Arbeidsbemiddelaar Schaub recruitment is een recruiter die in Tilburg zoekt naar meerdere Sales Consultants! Wij zoeken in Tilburg starters die afstuderen aan de HBO of de universiteit. Ook zoeken wij sales professionals die  al verder gevorderd zijn. Heb je 1,2 of 3+ jaren ervaring in de verkoop en / of marketing dan wil Schaub recruitment met jou aan de tafel om jouw optie te bespreken. Tilburg ook bekend als Kruikenstad is van oudsher een industrieel gebied dat een stevige basis biedt voor economisch verkeer. Schaub recruitment herkent deze ondernemende regionale situatie van Tilburg in Zuid Nederland. Daarenboven is Tilburg geografisch centraal gepositioneerd ten zuiden van de grote rivieren in Nederland en makkelijk bereikbaar voor Duitsland, België en Luxemburg.

Belangrijke bedrijven hebben hun vestigingen in Tilburg. Vele internationale bedrijven zijn actief met een uitgebreid aanbod aan  producten en diensten. Het aanbod is daardoor vergroot. De kennis en vaardigheden van de medewerkers is ook uitgebreid. Vacatures in Tilburg vermelden het hoge level van de vereiste scholing. Nu zijn de aanvragen naar de Sales Consultant groter.

Je kiest bij Schaub recruitment voor een baan van sales consultant inherent met veel uitdaging.  Jouw inzet wordt vereist door de directie mbt commerciële mogelijkheden en marktverkenningen.  Je bepaalt doelstellingen en analyseert. Als consultant ben je goed geïnformeerd over marktontwikkelingen. De sales consultant is bekend met producten en diensten in Tilburg. De  consultant in Tilburg is graag onder de mensen en is een echte teamer. Je helpt graag collega’s en klanten.

Volgens Schaub recruitment werk je veel samen met marketing en supply chain management. Vaak heb je ook te maken met de meerdere kanalen. Vanzelfsprekend ben je analytisch en kun je goed analyseren.

Bezoek de website van www.schaubrecruitment.nl zoek naar de vacatures voor sales consultant! En als je vragen hebt bel dan naar 06-51723365