Supply Chain vacatures Utrecht

Supply Chain vacatures Utrecht

Utrecht is de centrale hub in Nederland. Veel bedrijven en instellingen profiteren daarvan. Dien tengevolge is de Supply Chain branche sterk vertegenwoordigd met tal van vacatures. Schaub recruitment vervult vele vacatures in Utrecht. De vacatures zijn vaak in de Supply Chain, Planning, Operations Management, Warehousing en Transport. Logisch dat Schaub recruitment een intensieve relatie met bedrijven en logistieke professionals in Utrecht onderhoudt.

Welke carrière wil jij maken?

De jobs die we bemiddelen in Utrecht zijn uitsluitend op  HBO en WO niveau. Veel kandidaten zijn afkomstig van de HBO Hogeschool Utrecht. Ook Helicon en de Wittenberg uit Zeist zijn belangrijke leveranciers. De universitaire kandidaten die we vaak selecteren komen van de Universiteit Utrecht. Studierichtingen zijn Supply Chain Management, Operations Management en Technische Bedrijfskunde.

Supply Chain Management

Procesmanagement in combinatie met Supply Chain Management komt regelmatig voor. Vooral vanwege kwantitatieve groei en de voortschrijdende eisen van internationale standaarden komen kandidaten in nieuwe posities die optimalisaties nastreven. Gevraagde positie betreffen SCM Engineer, Sales & Operationsplanner, Warehouse Coördinator en Demandplanner. Supply Chain Management verzorgt een robuust proces. Vervolgens worden SCM processen vastgelegd in geautomatiseerde systemen.

Over de volle breedte van de Supply Chain Management vindt Schaub recruitment zijn werkgebied. Het is dan vooral gericht op de HBO en Universitaire kandidaten. Locaal opererende bedrijven in Utrecht die voor Nederland produceren zijn onze klant. Internationals die voor heel EMEA bevoorraden bedienen we eveneens. Value Added Logistics en Value Added Services zijn typische core business. Schaub recruitment kan bedrijven eveneens van dienst zijn met Inkoop, Operations en Distribution.

De extras’s

Utrecht profiteert vanouds van zijn centrale ligging. Logistieke partners voelen zich daarom goed thuis in deze regio. Zowel de producerende bedrijven als Transporteurs zijn er ruim gevestigd. Medewerkers profiteren bovendien van een oude binnenstad waar zelfs de Romeinen hun sporen hebben nagelaten Bel ons op 073-6872424 of bezoek www.schaubrecruitment.nl.