Accounting Specialist Utrecht

Accounting Specialist Utrecht

Zonder een goed inzicht in financiële cijfers ben je nergens! Dat is de mening van Schaub recruitment, recruitment specialist van Accounting personeel. Veel vacatures in Utrecht voor de Accounting Specialist worden door Schaub vervuld. Deze belangrijke positie is volgens Schaub recruitment bijzonder boeiend. De Accounting Specialist is altijd betrokken bij de financiële cijfers die een grote dynamiek vertonen. Achter die cijfers zitten andere professionals, managers, bedrijven en instelling. Je hebt neven a dull day! Kijk meteen voor vacatures op www.schaubrecruitment.nl!

Allereerst neem je de leiding bij het accuraat verwerken van de financiële verslaglegging. Je zorgt voor nauwkeurige maandrekeningen, budgetrekeningen en verschillende rapportages. Als Accounting Specialist in Utrecht zorg je voor het grote overzicht. Je bent nieuwsgierig en wilt het naadje van de kous weten. Details interesseren jou als geen ander en leiden tot nieuwe messcherpe rapportages

Vervolgens ben je de persoon waarop het (middel) management vertrouwt. Je neemt hen bij de hand en geeft jouw professionele financiële mening.  Jij kunt alle vragen van de business en non-financials beantwoorden. Afwijkingen en constraints zie je al van verre komen. Door jou worden meer mogelijkheden voor de business uitgebuit. Alle zaken die opmerkelijk zijn weet jij op mavo niveau uit te leggen. Daardoor wordt inzichtelijk gemaakt welke maatregelen genomen dienen te worden. Jouw collega’s en relaties waarderen jouw interventies en adviezen, al zijn die niet altijd even populair. Maar alle partijen kun jij duidelijk maken dat zij in actie moeten komen.

Op de middelbare opleiding bleek al dat je goed was met cijfers. Je was al goed in boekhouden en rekenen lag je erg goed. Je favoriete vak was bedrijfseconomie. Daarbij bleek al snel dat je een uitstekend concentratievermogen hebt, goed zelfstandig kunt werken terwijl samenwerken in een team ook goed gaat. Jouw opleiding heb je zonder al te veel problemen kunnen afronden. Inmiddels bezit jij:

  • Tenminste 1 jaar ervaring in een boekhoudfunctie
  • Je kunt uitstekend rekenen en hebt een goede visie
  • Je kunt zaken goed uitleggen, presenteren voor groepen gaat je ook goed af
  • Je beheerst het Nederlands en tenminste 1 vreemde taal
  • Je bent bekend met belastingregels

Als je je herkent in bovenstaande bel dan snel met Schaub recruitment op 073-6872424. Of stuur ons een emailbericht info@schaubrecruitment.nl.