Financieel Administratief Specialist Utrecht

Financieel Administratief Specialist Utrecht

Schaub recruitment heeft veel vacatures voor de Financieel Administratief Specialist in Utrecht. Deze specialist werkt zowel zelfstandig als in teamverband op een afdeling. Het werk heeft bepaalde complexiteit op een administratie. De afdeling is onderdeel van een bedrijf of instelling. Vaak werk je uit het zicht van klanten. Maar soms kun je ook contacten hebben met de buitenwereld. Collega’s moeten op de gedegen en betrouwbare inzet kunnen rekenen. Werk wordt tijdig en compleet uitgevoerd waarbij de bedrijfsregels worden toegepast. Eventuele afwijkingen van normen worden gesignaleerd en gerapporteerd aan meerderen. Op de kwaliteit van zijn werk is niets aan te merken.

 Veel van de werkzaamheden van de Financieel Administratief Specialist in Utrecht heeft te maken met controles. Zo controleert hij de dagboeken, in- en verkoopboeken, kas- en bankboeken. Creditmanagement waarbij de stand van de debiteuren-en crediteurenlijsten worden beheerd. Maken van facturen. Controleert projecturen en afrekeningen. En maakt periodieke rapportages.

Vervolgens zal de Financieel Administratief Specialist in Utrecht een aantal vaardigheden moeten verwerven. Kennis van wetten en regelgevingen. Soms zelfs internationale regels of douanekennis. Kan goed omgaan met de computer en internet. Veel kennis is nodig van bedrijfstoepassingen zoals SAP of Dynamics. Banking is belangrijk waarbij betalingen en ontvangsten worden beheerd. Kennis van MS-Office is onontbeerlijk. Deze software voor agendabeheer, tekstverwerking en elektronische post is dagelijkse kost. Dan de talen. Goed Nederlands spreken en schrijven, zonder dialect, is noodzakelijk. Kennis van vreemde talen wordt vaak extra gewaardeerd. Zo is het Engels belangrijk. Maar Duits (Duitsland onze belangrijkste handelspartner) en Frans worden extra gewaardeerd. Tenslotte wordt kennis van belastingen en boekhouden enorm op prijs gesteld.

Woon jij in Utrecht of omgeving? Zoek je een baan en oriënteer jij je op vacatures? Kom dan snel met Schaub recruitment in contact! Je kunt ons altijd bellen op 073-6872424. Maar e-mailen kan ook naar info@schaubrecruitment.nl.