Financiële Starter Utrecht

Financiële Starter Utrecht

Wat is er leuker dan je carrière te starten in het mooie en centraal gelegen Utrecht? Een gezellige binnenstad met veel uitgaansmogelijkheden. Voor jonge professionals die starten op de arbeidsmarkt zijn tal van vacatures om uit te kiezen. En Schaub recruitment kan je bij de selectie van een nieuwe job goed van dienst zijn. Onze consultants kennen alle ins en outs van Utrecht. Zij nemen je bij de hand en maken voor jou de ideale selectie uit de website www.schaubrecruitment.nl.

De consultants van Schaub zien elke keer weer de grote belangstelling en aanleg voor cijfers. Degene die door studie en stages al ervaring heeft opgedaan met financiële (controle) processen heeft meteen al een voorsprong bij sollicitaties.

Een met succes afgeronde HBO of Universitaire opleiding is voor een Financiële Starter vrijwel altijd een vereiste. Studies die goed opleiden voor een Startfunctie zijn Bedrijfskunde, Accountancy, Economie en Econometrie.

Voor een snelle start als Financiële Starter is echter soms meer nodig. De hogere financiële posities binnen een organisatie vragen vaak om vervolg met een MBA of leiding gevende capaciteiten. Bovendien zijn al wat werkervaring en certificering extra overwegingen bij sollicitaties.

Voor een Financiële Starter is afgeschermde situatie de noodzakelijk om positieve ervaring op te doen. Aanvullende trainingen dragen eveneens bij aan een goed vakmanschap in wording. Na het beëindigen van de aanvangsperiode ben je flink op weg om al goed voorbereid een eerste serieuze financiële functie te gaan vervullen.

De werkgevers voor Financiële Starters kunnen financiële instellingen zijn. Maar Schaub recruitment heeft veel financiële aanvragen bij de lokale bedrijven. Ondernemingen in de informatie en communicatietechnologie, bouw en bouwstoffen en handelsorganisaties zijn regelmatige klanten.

De Financiële Starter start vaak al met een prima salaris. Vaak ziet Schaub recruitment als start salarissen tussen de  € 2.500 en de € 3.200 per maand op basis van fulltime. Parttime contracten zijn zeldzaam voor Financials. Vermelde bedragen zijn een goede indicatie. Schaub recruitment maakt ook afwijkende aanbiedingen naar boven en naar beneden mee. De salarissen geven je een goed idee wat de Starter kan verwachten.

Meer weten, bel dan Schaub recruitment op 073-6872424.