Financiƫle vacatures Waalwijk

Financiële vacatures Waalwijk

Waalwijk gelegen aan de Maas met het enorme industrieterrein Haven biedt veel werkgelegenheid aan diverse branches. Volgens Schaub recruitment zijn de maakindustie, de groothandel, de Logistiek en de Ecommerce zeer aanwezig en hebben vele financiële vacatures. Overige activiteit in Waalwijk die veel vacatures trekt is de ICT. Bij al die vacatures speelt Schaub recruitment een actieve rol en brengt de beste kandidaten naar de aanvragers.

Waalwijk wordt steeds beter gewaardeerd door zowel werkgevers als werknemers. De bedrijven zitten mooi centraal voor binnen en buitenlands verkeer. Gelegen aan de A59, de bekende Maasroute. Ook voor vervoer over water vanwege de ligging aan de Maas. Bezoekers van Waalwijk waarderen de hoge natuurwaarde. De Loons en Drunense Duinen liggen om de hoek en bieden de wandelaar en fietser ruime mogelijkheden. De watersporter kan zich uitleven op de Maas, onder zeil of met een motor! Cultureel zijn toch vooral de nabij gelegen steden Heusden en Den Bosch de grote trekpleisters.

Welke financiële vacatures heb je zoal in Waalwijk?

  • De Financieel Administratief medewerker. Deze ondersteunt de boekhouder. Het boekt de posten voor inkoop en verkoop. Hij maakt lijstjes, overzichten en rapportages.
  • De Assistent Controller. Hij zorgt voor detail informatie in de financiële administratie.
  • De Financial Controller, weet financiële details verder te onderzoeken en te verduidelijken
  • De Business Controller neemt op zijn beurt de zakelijke impact van financiële data voor zijn rekening. Hij weet de cijfers te transformeren naar staf en directie.
  • Ondersteunend heb je de Financiële Analist. Hij verzamelt alle financiële gegevens in een pakhuis. Hij kan alle vragen beantwoorden door bevragingen op de database.

Wil je meer info. Onze consultants helpen je graag op weg. Bel met Schaub op 073-6872424. Ook kun je onze website bezoeken op www.schaubrecruitment.nl. Daar vind je naast de financiële vacatures ook aanvragen uit de Supply Chain en de Sales & Marketing.