Commerciƫle Binnendienst Duitsland Waalwijk

Commerciële Binnendienst Duitsland Waalwijk

Schaub recruitment zoekt met spoed een medewerker Commerciële Binnendienst Duitsland in Waalwijk. Waalwijk heeft veel bedrijven die zaken doen met Duitstalige landen. Naast Duitsland ook Oostenrijk, België en Zwitserland. Naast het Engels is daarom het Duits de meest gebruikte vreemde taal in.  Kijk meteen voor alle vacatures in Waalwijk naar de website www.schaubrecruitment. Bellers die alles over de vacatures willen weten kunnen meteen info krijgen op 073-6872424.

Waalwijk is een magneet voor ondernemingen. Het ligt centraal in Nederland. Het heeft enorm veel ruimte op de industrie gebieden. En Waalwijk heeft een gemeente die een positieve houding heeft jegens bedrijven. Belangrijk is ook dat al het personeel dat ooit werkte in de schoen en de textiel industrie beschikbaar is gekomen voor andere werkzaamheden. Een belangrijke factor voor groei.

HBO’ers  starten hun carrière in Waalwijk

Waalwijk ontwikkelt zich snel en heeft veel banen.  Jonge mensen kunnen makkelijk naar zwaardere posities doorgroeien. Veel commerciële starters komen later terecht in een positie als junior Accountmanager of Productmanager. Misschien wil jij je wel verdiepen? In dat geval wordt je een expert of consultant. Schaub recruitment adviseert jou graag gedurende verschillende momenten in jouw loopbaan.

Wie kan Commerciële Binnendienst Duitsland Waalwijk worden?

De ideale kandidaat gaat graag met mensen om, praat graag en heeft een goed commercieel gevoel. Ook is het fijn als je stressbestendig bent. Je durft op te komen voor je eigen mening en daar aan vasthoudt. Je staat stevig in je schoenen en bent je overtuigend.  Tenslotte kan een goede Commerciële Binnendienst zowel zelfstandig als in een team werken en is gericht op resultaten.

Ben je overtuigd en wil je meer info over Commerciële Binnendienst Duitsland Waalwijk? Neemt dan contact op met Schaub recruitment en bel 073-6872424.

Schaub recruitment bemiddelt in banen voor de Sales, Marketing, Supply Chain Management, Logistiek, Finance, Export en Human relations.