Vacatures Customer Service Waalwijk

Vacatures Customer Service Waalwijk

Schaub recruitment is een prominente recruiter die vacatures voor Customer Service medewerkers matcht in Waalwijk en de hele Langstraat. Wil je meteen de vacatures Customer Service bekijken, log dan in op www.schaubrecruitment.nl. Onze consultants staan je ook graag te woord. Het is maar een belletje op 073-6872424 om veel meer te weten te komen over al onze vacatures in Waalwijk, ’s-Hertogenbosch en de hele regio.

Customer Service medewerkers zijn veel gevraagd in Waalwijk. Vroeger was het heel anders. De Langstraters hadden een agrarisch inkomen. Later kwam daar de leer en schoenen industrie bij. Deze laatste heeft Waalwijk op een hoger plan gebracht. Aanverwante kleding en meubel fabrikanten vonden ook hun weg naar Waalwijk. Wie kent er niet de namen van Mandemakers keukens, Piet Klerks, BOL.COM, VanMossel, Shoes Unlimited, Desh Plantpak en Docdata.

Onmiddellijk wordt al duidelijk dat Waalwijk door zijn explosieve economische uitbreiding een brug heeft geslagen naar andere landen. Customer Service medewerkers, veelzijdig in taken en werkzaamheden zijn de eerste die de telefoon opnemen van buitenlandse partijen. De Customer Service medewerkers, die gewend zijn om support te leveren, logistieke kennis hebben maar vooral hun vreemde talen goed beheersen. Het zijn vooralsnog het Engels, Duits en Frans dat 80% van de buitenlandse communicatie afdekt. Doordat Customer Service professionals met een allochtone afkomst in Waalwijk werken, kunnen eveneens de Oost-Europese, Russische, Aziatische en Afrikaanse markten worden benaderd voor negotie.

Schaub recruitment is als geen andere recruitment organisatie in staat om Customer Services posities in te vullen. Voor vaste posities voor professionals die langere periode aan een bedrijf verbonden willen zijn. Voor tijdelijke posities voor kandidaten die in between functies zitten of andere lange termijn doelstellingen nastreven. Voor detacheringswerk dat bij voorkeur door ZZP ers wordt ingevuld. Of voor projecten voor kandidaten die direct aan de slag willen en voor een korte periode beschikbaar zijn.

Bij Schaub recruitment staan de consultants klaar om u te woord te staan. Bel ze op 073-6872424.