Assistent Productdata Zaltbommel

Assistent Productdata Zaltbommel

Ben je een nauwgezet persoon en woon je in Zaltbommel? Dan is de vacature van Assistent Productdata voor jou misschien interessant. Schaub recruitment bemiddelt in marketing en data gerelateerde vacatures en gaat in op een aantal aspecten van Product Datamanagement.

Als je opgewonden raakt van databases, koppelingen en data, wil je vast graag bedrijven ondersteunen bij diverse rapportages en productdata. Jij begrijpt als geen ander wat de waarde is van een goed ingericht systeem waarin artikelrelaties helder zijn.

Wat doet nou eigenlijk een Assistent Productdata in Zaltbommel? Omdat bedrijven in de FMCG wel duizenden aanpassingen en nieuwe artikelen hebben per maand is een gestructureerde aanpak noodzakelijk. Het aanleveren van deze informatie door bedrijven levert echter veel problemen op. Het invoeren, afhandelen en onderhouden van artikelinformatie vraagt dan ook enorm veel tijd.

De Assistent Productdata zorgt ervoor dat deze informatie wordt verwerkt. De aangeleverde informatie wordt gecontroleerd, opgeschoond en gestructureerd tot een voor ieder systeem bruikbaar standaard formaat. Zo kunnen belanghebbenden hun prijs- en artikelinformatie actueel houden in hun systeem.

De Assistent Productdata is de spin in het digitale web. Alle relaties sturen eerst hun artikelbestanden in een Excel of EDI formaat naar de Assistent Productdata. Er zijn meerdere communicatie methoden mogelijk voor de aanlevering van hun bestanden. Vaak worden de bestanden gewoon gemaild. Later kan automatisering van de transfers plaatsvinden.

De Assistent Productdata in Zaltbommel werkt regelmatig met de Marketing Managers en Product Manager om voor de juiste productrelaties te zorgen. Je levert artikelomschrijvingen en productgegevens aan. Bovendien waarborg jij de ontvangst van gegevens van de productdata van de leveranciers om de databases actueel te onderhouden.

Wanneer ben je geschikt als Assistent Productdata in Zaltbommel?

  • Een MBO of een HBO diploma
  • Begrip van de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) branche
  • Ervaring met E-commerce
  • Goede kennis van het Engels is belangrijk
  • Excel en SQL
  • Je bent nauwkeurig en cijfermatig

Wil je meer info? Neem dan contact op met Schaub recruitment en bel 073-6872424