Medewerker Marktonderzoek Zaltbommel

Medewerker Marktonderzoek Zaltbommel

Woon je in Zaltbommel en ben je geïnteresseerd in Marketing en Marktonderzoek? Beschik je ook over een HBO of een WO diploma? Dan kan een gesprek met Schaub recruitment jou veel gaan opleveren. Schaub recruitment heeft veel vacatures in de Marketing in de regio Zaltbommel en ’s-Hertogenbosch.

Wat houdt de baan van Medewerker Marktonderzoek eigenlijk in?

Als Medewerker Marktonderzoek zul je een aantal prangende vragen van opdrachtgevers moeten gaan oplossen. Hoe kan een Retailer zijn klanten beter van dienst zijn? Kan peperkoek ook in een afzonderlijke repen worden verpakt? Willen vakantiegangers hun hotel, maaltijden en uitstapjes ook online reserveren?

Welke zaken regelt de Medewerker Marktonderzoek in Zaltbommel?

Inventarisatie

De klanten uit Zaltbommel komen in principe uit alle branches. Belangrijk is om allereerst te inventariseren welke problemen of uitdagingen die klant heeft. Wat wil de klant bereiken en hoe kan een onderzoek hem daarbij van dienst zijn? Jouw communicatieve en met name luistervaardigheden worden hierbij op de proef gesteld.  Vervolgens moet je dan bijvoorbeeld uitzoeken hoe een nieuw product kan worden gelanceerd. Een sterkte / zwakte  analyse zou je opvolgend kunnen maken.

Propositie

Met de inventarisatie kan de opzet van het Marktonderzoek worden gemaakt alsmede een commercieel voorstel. Het onderzoek kan plaats gaan vinden door telefonische vragenlijsten. Daarop maak je de planning in de tijd en zoek je uit welke middelen en geld er met het onderzoek gemoeid zijn.

Realisatie

De methode van Marktonderzoek kan kwantitatief of kwalitatief zijn. Met het verwerven van harde cijfers heb je grotere aantallen mensen nodig om een betrouwbare uitkomst te krijgen. Dit is een kostbaar en langduriger onderzoek. Bij kwalitatief onderzoek anderzijds ga je met je doelgroep de diepte in. Uitgebreide interviews zijn hier de beste oplossing.

Rapporteren

De uitkomsten dienen nauwkeurig in een rapport te gaan verschijnen. Je moet hier het hele onderzoeksproces gaan beschrijven. Middelen, doelen, gebruikte gegevens, geraadpleegde literatuur en data, en eventuele tabellen. Tenslotte rapporteer je verschillende afhankelijkheden, variabelen en mogelijke resultaten

Meer weten over de Medewerker Marktonderzoek in Zaltbommel? Bel Schaub recruitment op 073-6872424.