Salarisadministrateur Zaltbommel

Salarisadministrateur Zaltbommel

Woon jij in Zaltbommel en oriënteer jij je op salaris vacatures? Schaub recruitment is een recruiter die veel actief is in Zaltbommel met Human Relations (HR) vacatures. Zaltbommel is een belangrijke stad aan de rivier de Waal en de belangrijkste Noord Zuid snelwegverbinding A2 in Nederland gelegen. Met bovendien de geografische ligging centraal voor zowel Nederland als buurlanden Duitsland en België is Zaltbommel een populaire vestigingsplaats voor bedrijven.

De bedrijvigheid in Zaltbommel is de laatste decennia fors toegenomen. De bedrijventerreinen De Wildeman en het van de Voordenpark zijn bij menigeen bekend. Belangrijke logos van ondernemingen zie je ook langs de snelweg A2. Het zijn onder andere Campina, Wienerberger, Adecco, van de Valk en Schouten & Nelissen die grote blikvangers zijn.

Wat doe je de hele dag als Salarisadministrateur in Zaltbommel?

  • Jouw taak is het accuraat, tijdig en volledig registeren van alle salarisgegevens zoals up to date houden van de gegevens van de werknemer, zijn gewerkte uren, uitval, ziekte, verlof en bonussen.
  • Vervolgens moet je er voor zorgen dat je al deze specifieke salarisdata nauwkeurig verwerkt in een daarvoor opgezet ICT salaris verwerkende computersysteem
  • Daarbij controleert je nogmaals de gegevens, terwijl je deze structureert en archiveert. Zodat de uitbetalende instantie de salarissen met de bank elektronisch kan overmaken.
  • Voortdurend ben je gespitst op wijzigingen en aanpassingen van de salarisgegevens. Deze data dien je in te voegen in de ICT structuur.
  • Vervolgens bewaak je de procesgang waarbij de salarissen conform de afspraken worden uitbetaald. Ook moet aan de fiscus worden afgedragen. En soms is er sprake van loonvorderingen. De schuldeiser van de werknemer – vaak de ex partner – zal eveneens een deel van het salaris gaan krijgen.
  • Bij elke salarisbetaling moet je reserveringen maken voor fiscale afdrachten.
  • En ook als je jouw werk uitstekend hebt uitgevoerd krijg je bezoek van collega’s die meer willen weten over de details.

Meer weten? Bel Schaub recruitment op 073-6872424. Of zend ons een email naar info@schaubrecruitment.nl.